DRAMA U TABORU ORLOVA! KRENULO KAO ŠALA, PA MORAO NA OPERACIJU: Fizioterapeut Srbije završio u bolnici!
Foto: Dado Đilas

KATAR 2022

DRAMA U TABORU ORLOVA! KRENULO KAO ŠALA, PA MORAO NA OPERACIJU: Fizioterapeut Srbije završio u bolnici!

Mundijal 2022 -

U taboru fudbalske reprezentacije Srbije bila je prava drama posle meča sa Brazilom, kada je posle jedne bezazlene šale povređen fizioterapeut FSS-a, Goran Zuvić, piše Telegraf.

On je tom prilikom, nakon neuspelog pokušaja šale, zadobio povredu, naprsnuće kuka, pa je morao hitno da bude operisan u Dohi.

Naime, nakon meča sa Brazilom, igrači su u šali hteli popularnog "Mačeta" da bace u bazen, što su radili sa još nekim članovima stručnog štaba. Pošto je Goran Zuvić u tom momentu kod sebe imao mobilni telefon, hteo je da ga ostavi sa strane, da ne bi s telefonom završio u bazenu, a nakon toga se sapleo o torbu i pao.

Goran Zuvić
foto: FSS

Ispostavilo se da je zadobio ozbiljnu povredu kuka, a na sreću nije došlo do još ozbiljnije povrede, a moglo je da je udario glavom.

Reprezentacija je nakon te povrede i operacije koju je morao da ima odmah u Dohi, bila oslabljena za njegovo prisustvo, a pošto je poznat kao jedan od najboljih fizioterapeuta u zemlji, sigurno da je nedostajao i igračima, naročito onima koji su imali problema sa povredama.

Goran Zuvić inače već godinama radi u reprezentaciji Srbije, a čak 25 godina radi i kao fizioterapeut FK Crvena zvezda.

Inače, malerozni fizioterapeut FSS-a je tokom Mundijala doživeo i neplaniranu popularnost na društvenim mrežama, kada su isplivale navodno njegove prepiske o fudbalerima i pojedinim aferama sa ženama, zbog čega je u jednom momentu i Vlahović morao javno da izađe na konferenciju za medije i sve demantuje i zapreti tužbom onima koji sve to zlurado poturaju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja