KONAČNO SE OGLASIO PROVOKATOR! Džaka ćutao posle svih SKANDALA, sada se javio nakon TEŠKOG DEBAKLA: Boli, tužan sam
Foto: EPA/LAURENT GILLIERON

OGLASIO SE

KONAČNO SE OGLASIO PROVOKATOR! Džaka ćutao posle svih SKANDALA, sada se javio nakon TEŠKOG DEBAKLA: Boli, tužan sam

Mundijal 2022 -

Kapiten reprezentacije Švajcarske, Granit Džaka, oglasio se nakon ispadanja sa Svetskog prvenstva posle šokantnog debakla.

Nakon odlučujuće utakmice za plasman u osminu finala i pobede protiv Srbije u utakmici tokom koje je provocirao protivničke fudbalere i ulazio u sukob sa njima, a nakon što su razbijeni od strane Portugala u osmini finala, javio se putem društvene mreže Instagram.

- Nekada fudbal boli. Zaista sam tužan zato što je Svetsko prvenstvo završilo po nas tako kako je završilo. Želim da se zahvalim svim navijačima koji su nas podržavali tokom turnira, zaista nam to mnogo znači. Daćemo sve da se vratimo jači - napisao je Džaka.

Tokom učešća Švajcarske na Svetskom prvenstvu Džaka nije previše govorio za medije, a podsetimo, tokom jednog obraćanja ga je porparol reprezentacije sprečio u nameri da odgovori na pitanje srpskih novinara.

Švajcarac se kao i 2018. godine u Rusiji istakao na utakmici protiv "Orlova" sramnim potezima.

Ovog puta se hvatao za međunožje i tako gestikulirao prema srpskim igračima, a nakon utakmice je obukao dres saigrača Ardona Jašarija što su mnogi videli kao još jedan vid sramne provokacije Srbije i srpskog naroda jer je u pitanju i prezime nekadašnjeg vođe OVK.

Međutim, FIFA nije to tako shvatila, već je prihvatila objašnjenje Džake i pustila ga da se iz svega izvuče bez ikakvih posledica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track