SNIMAK O KOME BRUJI CEO SVET: Pogledajte kako je mališan iz Hrvatske tešio uplakanog Nejmara (VIDEO)
Foto: Profimedia

katar 2022

SNIMAK O KOME BRUJI CEO SVET: Pogledajte kako je mališan iz Hrvatske tešio uplakanog Nejmara (VIDEO)

Mundijal 2022 -

Sin Ivana Perišića, mališan Leonardo, tešio je Nejmara nakon što je Hrvatska posle penala izbacila Brazil.

"Vatrene" su u Kataru na utakmicu s Brazilom podržale njihove porodice, a jedan se dečak nakon utakmice posebno istakao i njegova je fotografija obišla svijet.

Radi se o 10-godišnjem Leonardu Perišiću, sinu Ivana Perišića, koji je posle utakmice prišao uplakanom Nejmaru i zagrlio ga.

Leonardo je s majkom Josipom i sestricom Manuelom s tribina navijao za tatu, a nakon utakmice Perišićeva je supruga objavila i njihovu zajedničku fotografiju, ali i snimak na kojem pevaju pesmu ‘Moja domovina’.

Međutim, mali Leonardo je vešto iskoristio priliku da priđe Nejmaru, koji je bio toliko pogođen porazom da je zaplakao.

Na snimku koji se deli na društvenim mrežama vidi se da ga je Nejmar prihvatio u zagrljaj, a zatim su krenuli svaki na svoju stranu.

Inače, sa svojom djecom slavili su i bliski prijatelji, Luka Modrić i Mateo Kovačić. Ivan Perišić, 33-godišnji napadač Intera iz Milana u braku je s Josipom koja je i majka njegove dece. Ljubav među njima se rodila još u srednjoj školi kada su, navodno, sedili i u istoj klupi. Sudbonosno 'da' su izrekli 2020. godine u julu i to u tajnosti u crkvi svetog Mihovila u mestu Grohote na Šolti uoči osme godišnjice njihovog civilnog braka.

Perišić ne skriva koliko je vezan za svoju porodicu, a u tome je sigurno veliku ulogu odigrala i njegova teška životna priča koja je tada perspektivnog hajdukovca prisilila na brzo odrastanje te učvrstila veze s majkom i sestrom.

Ivan i Josipa ponosni su roditelji desetogodišnjeg sina Leonarda i sedmogodišnje ćerkice Manuele, a ovog se proleća rodilo njihovo treće dete i to sin po imenu Luka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track