VRISAK NESUĐENOG PLEJA PARTIZANA ZAPARAO NEBO: Neto na nosilima iznet sa terena, igrači se hvatali za glavu i plakali VIDEO
Foto: Adek BERRY / AFP / Profimedia

Šokantna scena

VRISAK NESUĐENOG PLEJA PARTIZANA ZAPARAO NEBO: Neto na nosilima iznet sa terena, igrači se hvatali za glavu i plakali VIDEO

Mundobasket -

Košarkaši Brazila više nego ubedljivo su startovali na Mundobasketu, pobedom nad Iranom 100:59.

Ali nema osobe u Brazilu koja je meč dočekala sa osmehom na licu. Jedan od najboljih igrača ekipe Raul Neto doživeo je težu povredu i stvari ne izgledaju dobro.

Neto se povredio početkom treće četvrtine pri vođstvu 62:25. Okliznuo se u napadu i ostao da leži na parketu. Usledile su mučne scene u kojima se čuo vrisak 31-godišnjeg plejmejkera, ali i situacije u kojima su njegovi saigrači pokrivali glave. Njegov saigrač Lukas Dijas je u suzama napustio klupu.

Brazilac je potom na nosilima iznet van dvorane, a pojedine procene govore da je reč o težoj povredi i da je možda već i završio sezonu.

Neto je ovog leta potpisao za Fenerbahče, a spekulisalo se da je za njega zainteresovan i Partizan.

Jago dos Santos, novi igrač Crvene zvezde upisao je na meču 14 poena, šest asistencija i tri skoka.

Brazilci igraju u Grupi u Grupi G, u kojoj su još i Španija i Obala Slonovače, a ta grupa "ukrstiće" u drugoj fazi sa Grupom H, u kojoj su Letonija, Kanada, Francuska i Liban.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track