POTEZ POCEKA KOJI TERA SUZE NA OČI! Italijani imali SMRTNI SLUČAJ posle pobede protiv Srbije, selektor "azura"pokazao VELIČINU!
Foto: Dado Đilas

svaka čast!

POTEZ POCEKA KOJI TERA SUZE NA OČI! Italijani imali SMRTNI SLUČAJ posle pobede protiv Srbije, selektor "azura"pokazao VELIČINU!

Mundobasket -

Košarkaška reprezentacija Italije savladala je Portoriko rezultatom 73:57 i sa prvog mesta u grupi u kojoj se nalazi i Srbija otišla je u četvrtfinale Mundobasketa.

Italijani nisu blistali kao protiv "orlova", ali su dodali gas kada je to bilo potrebno, te su ostvarili rutinski trijumf. Na ovom meču je tek 18 sekundi na terenu bio mladi Mateo Spanjolo, a selektor "azura" Đanmarko Poceko po završetku susreta otkrio je i zbog čega.

- Moram još nešto da kažem, da vam ispričam priču. Juče ujutru je deda Matea Spanjola umro. Otišao sam u teretanu da ga vidim i on je počeo da plače. Mislio sam da je nervozan jer ga nisam pustio da igra u poslednje dve utakmice i ostavio sam ga na miru - rekao je Đanmarko Poceko i dodao:

Đanmarko Poceko
foto: Profimedia

- Onda mi je kasnije prišao Điđi Datome i saopštio mi tu strašnu vest. Jutros sam se probudio i poslao mu poruku. Pitao sam ga da li mu neko treba. Napisao mi je 'Ne brini treneru, ja sam ok, idemo da dobijemo ovu jebenu utakmicu'. Tako da hoćemo da posvetimo ovu utakmicu njemu i njegovoj porodici - istakao je Poceko.

Potez selektora Italije da ubaci mladog Spanjola u igru zaista tera suze na oči, a "azuri" su uspeli da se podignu posle smrtnog slučaja koji ih je zadesio posle meča protiv Srbije, upišu još jednu pobedu i sada čekaju rivala u četvrtfinalu Mundobasketa (igraće protiv poraženog iz meča Amerika - Litvanija).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track