DRAGIĆ KIPTI OD BESA, ŽESTOKO JE OPLEO PO SUDIJAMA: Jednog košarkaša je posebno isprozivao: "Znamo kakav je čovek, prljav..."
Foto: FIBA

mundobasket

DRAGIĆ KIPTI OD BESA, ŽESTOKO JE OPLEO PO SUDIJAMA: Jednog košarkaša je posebno isprozivao: "Znamo kakav je čovek, prljav..."

Mundobasket -
Mundobasket 2023, Dado Djilas, Predrag Gajić, M
foto: Kurir

Slovenija nije uspela da se plasira u polufinale Mundobasketa, pošto je danas izgubila od Kanade rezultatom 100:89.

Utakmicu je obeležilo isključenje Luke Dončića u poslednjoj četvrtini, nakon serije loših sudijskih odluka. Prva zvezda Slovenije dobila je "batine" tokom utakmice protiv Kanade, ali nije dobio i faulove za svaki udarac.

Nakon utakmice, iskusni Zoran Dragić osrvnuo se na dešavanja na parketu, i na provokacije od strane Dilona Bruksa.

"Znamo kakav je čovek, prljav. Napravili su tako, to im je bio cilj, isprovocirali su sudije. Na to nisu reagovali, čudno mi je... Kada smo mi išli u kontakt, odmah su svirali faul, a njima ne. Biće zanimljiva utakmica protiv Srbije", rekao je Dragić.

Luka Dončić je sredinom poslednje deonice zaradio isključenje...

"Bio je van sebe. I mi moramo manje da se bavimo sudijama, ali je teško. Dve tehničke i morao je da izađe. Ne znam gde nađu onakve sudije, majke mi", rekao je Dragić, pa ipak spustio loptu:

"Uprkos svemu, mi bi mogli da igramo malo bolje. U prve dve četvrtine igrali smo na visokom nivou uprkos svemu i nisu baš za sve krive sudije".

01:45

Dragić nakon poraza od Kanade

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track