Sara Jovanović: Volim sve odbojkaše, a najviše mog Batu!
Foto: Nemanja Pančić

Pevačica dočekala dečka po povratku odbojkaša

Sara Jovanović: Volim sve odbojkaše, a najviše mog Batu!

Ostali sportovi -
Lepa Sara bacila se u zagrljaj Aleksandru Atanasijeviću, koji je sa saigračima osvojio bronzanu medalju na Prvenstvu Evrope

Uželeli se jedno drugog.Odbojkaška reprezentacija Srbije vratila se s bronzom sa Evropskog prvenstva iz Danske i Poljske, a najlepši poklon dobio je Aleksandar Atanasijević, koga je na aerodromu dočekala devojka, pevačica Sara Jovanović, učesnica „Prvog glasa Srbije“ i Evrovizije. Najbolji poenter EP po izlasku s terminala pogledom je tražio svoju dragu, koja mu je potrčala u zagrljaj.Nije bilo poljubaca, već samo topla dobrodošlica, jer su, kako saznajemo, odlučili da svoje emocije sakriju od očiju javnosti. Popularni Bata otkrio je Kuriru da je Sara bila njegova najveća podrška tokom šampionata:- Mnogo mi znači što me je Sara dočekala. Ne bih sad da stavljam našu vezu u prvi plan jer smo ovde zbog uspeha odbojkaša. Ipak, priznaću, najveću podršku tokom Prvenstva Evrope imao sam od porodice i devojke - rekao nam je Aleksandar Atanasijević i dodao:- Sigurno je da ćemo znati da proslavimo ovu medalju. Ponosan sam na ove momke jer smo nastavili kontinuitet osvajanja medalja bez velikog Ivana Miljkovića, braće Grbić i ostalih naših legendi. Opet ću uzeti mikrofon, kao što sam to uradio i posle osvajanja zlata pre dve godine u Beču.Sara Jovanović otkrila je Kuriru kako je pratila Batu i ostale srpske odbojkaše na EP:- Volim odbojku, čak sam je i trenirala nekoliko godina. Strastveno i verno sam navijala za Srbiju, za sve naše momke, ne samo za Batu. (smeh) Znam koliko mu znači medalja, jer je tokom leta, kao i ostali momci, sve podredio uspehu na prvenstvu. Bila sam mu moralna podrška i mnogo sam ponosna na njega što se vratio s bronzanom medaljom!

Osvajači bronze... Srpski odbojkaši
Osvajači bronze... Srpski odbojkaši

Stanković i Rašić
Stanković i Rašić

Udovičić: PoštovanjeSrpske odbojkaše i delegaciju OSS na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekao je i ministar sporta i omladine Vanja Udovičić:- Ovi momci su pokazali kako se bori za svoju zemlju. Odbojkaši su osvojili osam medalja na poslednjih deset takmičenja. To je podatak za poštovanje i zato čestitam gospodinu Boričiću i odbojkašima zbog toga što su nas učinili ponosnim.

Boričić: Ovo su herojiPredsednik OSS Aleksandar Boričić rekao je da je srećan što niko od srpskih odbojkaša nikad nije odbio da igra za reprezentacija, a onda zatražio podršku javnosti.- Stalno donosimo medalje, već 18 godina, ali nemamo respekt. Tu ne mislim samo na momke već i na devojke. Treba nam ravnoteža s drugim sportovima, jer ovo su heroji naše države. Da se razumemo, ne tražimo nikakvu pomoć, samo podršku - kazao je Boričić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track