NEĆE PA NEĆE: Novi poraz Zvezdinih odbojkašica
Foto: Okcrvenazvezda.com

Peti neuspeh crveno-belih u LŠ

NEĆE PA NEĆE: Novi poraz Zvezdinih odbojkašica

Ostali sportovi -
Crvena zvezda je na svom terenu poražena od italijanske Pjaćence s 3:1

BEOGRAD - Odbojkašice Crvene zvezde izgubile su večeras u beogradskoj hali Šumice od italijanske Pjaćence sa 3:1 (25:18, 21:25, 25:19, 25:15) u meču petog kola B grupe Lige šampiona.Crveno-belima je to bio peti poraz u elitnom takmičenju, dok je Pjaćenca zabeležila četvrtu pobedu.U poslednjem kolu, koje se igra 17. decembra, odbojkašice Zvezde gostuju u Bakuu ekipi Igtisadčija.Trener odbojkašica Crvene zvezde Ratko Pavličević rekao je da je Pjaćenca iskustvom napravila razliku u pobedi nad njegovom ekipom u Ligi šampiona. "Pjaćenca je mnogo iskusnija i to je jedna od bitnih razlika. Ne možemo biti nezadovoljni s obzirom da smo uspeli da uzmemo set, ali moramo da unapredimo našu igru. Nije lako igrati protiv italijanske ekipe, to je vrlo dobar i organizovan tim. U nekim delovima smo uspeli da odigramo na njihovom nivou, ali nam ponestaje snage", kazao je trener crveno-belih. Odbojkašica Zvezde Ljubica Kecman rekla je da njena ekipa može da se nada najboljem ako bude imala nivo igre kao u duelu sa Pjačencom. "Imamo dosta razloga da budemo zadovoljne. Možda smo na mahove gubile poene, ali smo pokazale karakter u igri što u početku sezone nije bio slučaj. Najiskrejnije se nadam da ćemo držati ovakav nivo igre u poslednjoj utakmici u Azerbejdžanu", rekla je Ljubica Kecman.

Poraz odbojkaša Zvezde

Odbojkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u rumunskom mestu Zalau od ekipe Volej Munisipal sa 3:0 (25:21, 25:21, 25:20) u prvoj utakmici šesnaestine finala Čelindž kupa.

Revanš utakmica odigraće se u utorak, 17. decembra od 18 sati u hali Šumice u Beogradu.

Prema propozicijama CEV, ukoliko Zvezda u revanšu bude slavila sa 3:0, ukupnog pobednika odlučiće "zlatni set", koji se igra odmah završetku druge utakmice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track