PREDSEDNIK NIKOLIĆ RUKOMETAŠICAMA: Srbija se podigla sa vama

Prijem

PREDSEDNIK NIKOLIĆ RUKOMETAŠICAMA: Srbija se podigla sa vama

Ostali sportovi -
Kapiten reprezentacije Andrea Lekić poklonila je Nikoliću i ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću rukometne lopte u bojama srpske zastave

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić primio je nacionalnu žensku rukometnu reprezentaciju koja je osvojila srebrnu medalju na prvenstvu sveta i zahvalio igračicama što su ulepšale život svima u zemlji.

"Čestitam vam na izvanrednom uspehu. Srbija se podigla zajedno sa vama, počeli su uspehe da beleže atletičari, vi, skijaši. Pokazale ste da se može mnogo uz dobar tim, trenera, organizaciju i Srbiju, koja je uz vas", rekao je Nikolić u zgradi presedništva u Beogradu.On je srpskim rukometašicama poželeo još više uspeha na narednim takmičenjima.

"Neka ovo srebro na vašim grudima sija kao zlato. Na prvom sledećem velikom takmičenuju nadam se da ćete osvojiti zlatnu medalju, da ne dolazim na finale da vas gledam tužne", kazao je Nikolić.Kapiten reprezentacije Andrea Lekić poklonila je Nikoliću i ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću rukometne lopte u bojama srpske zastave."Zahvaljujem na velikoj podršci, to smo uzvratile na pravi način. Neka ovo bude samo jedna od naših medalja u nizu. Nadam se da ćemo se još sretati ovde i da ćemo ponovo učiniti Srbiju ponosnom", poručila je Lekićeva.Prijemu su pored igračica i članova stručnog štaba reprezentacije prisustvovali predsednik i generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije, Velimir Marjanović i Božidar Đurković, i državni sekretar u ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track