Milka Forcan: Nisam još pristala da budem na čelu VSS!
Foto: Damir Dervisagic

Razgovora bilo, dogovora ne

Milka Forcan: Nisam još pristala da budem na čelu VSS!

Ostali sportovi -
Jedna od najuspešnijih poslovnih žena u Srbiji kaže da se sastala s ljudima iz VSS, ali da nije prihvatila funkciju predsednika

Zasad bez dogovora.Povodom informacije da bi jedna od najuspešnijih poslovnih žena u Srbiji mogla postati predsednik Vaterpolo saveza Srbije, pozvali smo Milku Forcan da iz prve ruke dobijemo potvrdu rešenja za probleme u trofejnom srpskom sportu.Potreban menadžer- Obavljen je razgovor sa mnom na pomenutu temu. Predočeno mi je da je Savezu potreban dobar menadžer, neko ko bi se uhvatio ukoštac s finansijskim i organizacionim problemima koji nisu mali. Mislim da je velika šteta što je u jednom od naših najtrofejnijih sportova situacija ovakva, ali to nije nerešiv problem. Nismo više od ovoga zaključili na sastanku i napisi koji su se pojavili nisu tačni - rekla nam je gospođa Milka Forcan.Dakle, zasad se ne može tvrditi da će na čelo VSS sesti sposobna dama, a kako će i hoće li razgovori uopšte biti nastavljeni, još nije poznato. Ono što je sigurno jeste da gospođu Forcan, ukoliko prihvati predsedničko mesto, ili nekog drugog prvog čoveka VSS dočekuje dug od oko 1,3 miliona evra, kao i velika kriza u rukovodećim strukturama.Vučić i BabićČinilo se da je rešenje problema na pomolu kad je član Glavnog odbora SNS Zoran Babić izabran za predsednika u septembru, ali on se veoma brzo povukao na preporuku predsednika stranke i vicepremijera Srbije Aleksandra Vučića.

Ovako će reagovati ako dobiju predsednicu... Vaterpolisti Srbije
Ovako će reagovati ako dobiju predsednicu... Vaterpolisti Srbije

Zna i sportISKUSTVO IZ TENISAMilka Forcan ne bi u Vaterpolo savez Srbije ušla kao neko ko nije imao nikakvih dodirnih tačaka sa sportom. Ona je, naime, od 2011. godine član Izvršnog odbora Unije teniskih profesionalaca Srbije, a prethodno je bila predsednik Upravnog odbora Teniskog saveza Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track