ZVEZDA MU DOŠLA GLAVE: Radnički smenio trenera Dejana Jovovića

Kragujevčani ostali bez šefa stručnog štaba

ZVEZDA MU DOŠLA GLAVE: Radnički smenio trenera Dejana Jovovića

Ostali sportovi -
Novi trener biće promovisan na sledećoj sednici predsedništva kluba, a ekipu će do daljeg voditi dosadašnji Jovovićev pomoćnik Uroš Stevanović

KRAGUJEVAC - Predsedništvo Vaterpolo kluba Radnički smenilo je u ponedeljak šefa stručnog štaba Dejana Jovovića.

Novi trener biće promovisan na sledećoj sednici predsedništva kluba, a ekipu će do daljeg voditi dosadašnji Jovovićev pomoćnik Uroš Stevanović, objavljeno je na sajtu Kragujevčana.

"Čelnici Radničkog odlučili su se na ovaj korak zbog poraza u finalima Superkupa Evrope i Kupa Srbije, kao i zbog gubljenja prvog mesta na tabeli Prve A lige Srbije, i pored odličnih rezultata i svih pobeda u Ligi šampiona ove sezone", saopštio je VK Radnički.

Jovović je u Kragujevac stigao pred start prošle sezone kao pomoćnik Dejana Udovičića, od koga je prošlog leta preuzeo trenersku palicu.

„Jovović je dosta toga uradio za Radnički. Klub nije odlučio da ga smeni zato što ga smatra glavnim krivcem za prethodne poraze od Zvezde, već više da bi izazvao šok terapiju.

On nije jedini krivac za te neuspehe, odgovornost snosimo svi. Ja lično razumem ovu odluku kluba da je lakše zameniti trenera, nego 13 igrača. Imali smo odličnu saradnju, radi se o dobrom treneru, ali, jednostavno, takve stvari se dešavaju u sportu", rekao je sportski direktor Radničkog, Jugoslav Vasović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track