TATA STIŽEMO: U opštoj tuči navijača hokejaš i sudija krenuli na tribine da pomognu ocu

Krv nije voda

TATA STIŽEMO: U opštoj tuči navijača hokejaš i sudija krenuli na tribine da pomognu ocu

Ostali sportovi -
Pošto je utakmica prekinuta zbog tuče među navijačima hokejaš Mihael Sterkens i njegov brat sudija Ramon Sterkens krenuli su na tribine da pomognu svom ocu koji je bio u nevolji

AJNDHOVEN - Sportisti se retko mešaju u incidente na tribinama, ali se i to dogodi s vremena na vreme. To definitivno nije dobra ideja, ali u slučaju hokejaša Mihaela Sterkensa i njegovog brata, sudije Ramona Sterkensa nije postojala alternativa. Naime, tokom meča holandske hokejaške lige između Ajndhovena i Gelena navijači su se sukobili na tribinama, a jedan od njih bio je baš Mihaelov i Ramonov otac.

Stvari su se brzo izmakle kontroli i ljudi su padali po tribinama. U takvoj situaciji sinovi nisu mnogo čekali i odmah su krenuli da pomognu svom ocu.Incident se dogodio u 45. minutu i utakmica je odmah prekinuta. U tom trenutku Ajndhoven je vodio sa 5:1 i meč je na kraju i registrovan tim rezultatom.Redari su pokušali da intervenišu, ali nisu uspeli da razdvoje sukobljene navijače. Rezervni golman Ajndhovena Mihael Sterkens pokušao je da preskoči zaštitno staklo kako bi stigao do svog oca, dok je njegov brat krenuo na drugu stranu.

http://www.youtube.com/watch?v=ymiQoN9qSIs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track