ŠUMAHERA PREBACUJU KUĆI: Mihaelova supruga gradi porodičnu bolnicu za 12 miliona evra
Foto: Reuters

Ne predaje se

ŠUMAHERA PREBACUJU KUĆI: Mihaelova supruga gradi porodičnu bolnicu za 12 miliona evra

Ostali sportovi -
Korina i drugi članovi porodice dnevno provode desetak sati pored bolničkog kreveta. Uglavnom se mole za oporavak Mihaela i uveče odlaze kući

Prošlo je tačno tri meseca od kada se Mihael Šumaher nalazi u veštačkoj komi, a još uvek nema naznaka da bi sedmostruki prvak Formule 1 mogao da se probudi i oporavi.

Prema pisanju strane štampe, Šumaherovoj porodici lekari su već napomenuli da su velike šanse da se Mihael nikada ne probudi iz medicinski izazvane kome. Uprkos tome Korina Šumaher je odlučna u tome da supruga izmesti iz bolnice u Grenoblu u porodičnu kuću kraj Ženevskog jezera koja će biti opremljena svim neophodnim sredstvima za dugotrajno lečenje. Za bolnicu u kući biće joj potrebno oko 12 miliona evra.

Korina i drugi članovi porodice dnevno provode desetak sati pored bolničkog kreveta. Uglavnom se mole za oporavak Mihaela i uveče odlaze kući. Prema rečima porodičnih prijatelja ona ne želi da se preda, jer bi, prema njenim rečima, to bila izdaja.

"Čuda se dešavaju i Mihael kao bogat čovek ima najbolju moguću negu koju može da kupi. Ali, sve pare ovog sveta ne mogu da isprave ono što mu se dogodilo. Porodica radi na tome da ga trajno premeste iz bolnice u porodičnu kuću. Korina ne želi da digne ruke od Mihaelu jer smatra da bi to bio poraz i izdaja. Ona veruje da će porodično okruženje u kućnoj varijanti i ljubav koju imaju, povećati nade za oporavak."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track