Milojević: Vujoševiću, mnogo grešiš!
Foto: Dado Djilas

Gensek zvezde tvrdi

Milojević: Vujoševiću, mnogo grešiš!

Ostali sportovi -
Politika prozivanja nije pametna, svima će biti muka od naših kukumavki i okrenuće se protiv nas

Nema protežiranja.Generalni sekretar SD Crvena zvezda i direktor vaterpolo kluba iz Ljutice Bogdana Igor Milojević reagovao je na izjave trenera Partizana i predsednika SD crno-belih Duška Vujoševića.- Sportsko društvo je trenutno u blokadi. Toliko o protežiranju. Svi znaju u kakvom se stanju nalazi vaterpolo klub, pa nikad nismo izlazili u javnost, kukali i plakali, već smo pokušavali na sve normalne načine da prevaziđemo to stanje i uvek damo maksimum - reagovao je Milojević za redstarbelgrade.info.Duško Vujošević je prošle nedelje govorio o povlašćenom položaju Crvene zvezde.- Ne želim da se bavimo tuđim problemima, imamo dovoljno svojih. Razumem da i oni imaju svoje, ali mislim da ovo što rade nije pravi način rešavanja problema. Politika prozivanja nije pametna, smučićemo se svima s tim kukumavkama, pa će se svi okrenuti protiv Zvezde i Partizana. Naš stav je da odgovaramo rezultatima i da ulepšavamo život svojim navijačima ostvarivanjem vrhunskih rezultata.Milojević je istakao i da priča o tome da će država pomoći Zvezdi kad je reč o bazenu stoji u mestu.- Nema nikakvog pomaka. Ostalo je na obećanjima. Mislim da je to stvar koja treba da se pokrene. Da se Zvezdi daju uslovi koje imaju Vojvodina, Partizan i Radnički. Nestvarno je kakve rezultate pravimo u odnosu na uslove u kojima radimo.

Crno na belo... Donacije Grada vaterpolistima „večitih“
Crno na belo... Donacije Grada vaterpolistima „večitih“

Evropski šampioniZVEZDI SAMO MRVICEZa razliku od VK Partizan, Crvena zvezda nema svoj bazen.- Što se vaterpolo kluba tiče i odnosa deset prema jedan, pomenuo bih prošlu godinu jer ona nije ubačena u tabele. Zvezda je kao šampion Evrope dobila deset miliona dinara koji nisu uneti u tabelu, kao i Partizan, koji je prošle godine dobio šest miliona manje. Ali su svi u medijima izveštavali da smo dobili 10 miliona dinara od Grada, a nije pomenuto da je tada i Partizan dobio četiri miliona - kaže Milojević.

Trener Partizana i predsednik Zvezde u TV dueluDULE I ČOVIĆ KOD BEĆKOVIĆKEPrvi čovek KK Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović i predsednik JSD Partizan i trener crno-belih košarkaša Duško Vujošević učestvovaće u „Utisku nedelje“ 6. aprila! - Želim da se medijska sapunica ili, bolje rečeno, brlog, koji je napravio predsednik JSD Partizan Duško Vujošević, više ne razvlači. Moj jedini uslov, iliti očekivanje, jeste da to bude poslednji javni, medijski nastup tog čoveka u kojem će pominjati KK Crvena zvezda - rekao je Čović i dodao:- Razlog zašto prihvatam učešće u emisiji koju je Vujošević ugovorio s voditeljkom Oljom Bećković je moj doprinos smirivanju strasti i poklon iskrenim navijačima koji više ne žele da slušaju medijske cirkuse i šarade predsednika Partizana.(G. F.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track