ŠOTOKAN: Uspeh karatista BSK-a iz Bujanovca na Prvenstvu Srbije
Foto: OKK BSK

Osvojili šest medalja

ŠOTOKAN: Uspeh karatista BSK-a iz Bujanovca na Prvenstvu Srbije

Ostali sportovi -
Prvi put u istoriji karate u Srbiji prisustvovao je tako veliki broj takmičara na jednom takmičenju i prvi put u istoriji karatea u Srbiji da je na jednom mestu bilo šest Karate saveza iz Srbije

Omladinski karate klub BSK iz Bujanovca učestvovao je na karate PRVENSTVU SRBIJE koje je održano u Lazarevcu 27.04.2014. godine i tom prilikom osvojio šest medalja.

Na takmičenju je prisustvovalo preko 2300 takmičara iz 250 klubova iz cele Srbije.

Prvi put u istoriji karate u Srbiji prisustvovao je tako veliki broj takmičara na jednom takmičenju i prvi put u istoriji karatea u Srbiji da je na jednom mestu bilo šest Karate saveza iz Srbije.

Takmičari OKK BSK iz Bujanovca uspeli su da osvoje šest medalja, od toga tri zlatne i tri bronzane medalje.Imena takmičara OKK BSK:1. Nemanja Vasić 2004. godište2. Vladan Cvetković 2003. godište3. Lazar Tomić 2002. godišteOvo nije prvi uspeh Omladinskog karate kluba BSK iz Bujanovca.2003. godine učestvovali su na kupu Evro-Azije u Donjecku gde su osvojili osam medalja, od čega pet zlatnih,2011. godine na Evro kupu u Beču osvojili su 19 medalja,2012. Svetsko prvenstvo u Milanu i dva četvrta mesta. Tada se četvoro takmičara OKK BSK takmičilo kao reprezentativci Srbije,2013. Kobudo kup Budimpešta - 16 medalja,OKK BSK iz Bujanovca od 2002. godine, od kada je trener Vladan Milosavljević, do danas uspeo da osvoji preko 900 medalja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track