CENA 15 MILIONA FUNTI: Korina Šumaher prodaje Mihaelov avion
Foto: Twitter

Nije joj do letenja

CENA 15 MILIONA FUNTI: Korina Šumaher prodaje Mihaelov avion

Ostali sportovi -
Supruga Mihaela Šumahera Korina planira da proda njegov privatni avion za 15 miliona funti

Supruga Mihaela Šumahera Korina planira da proda njegov privatni avion za 15 miliona funti. Gospođa Šumaher odlučila je da proda luksuzni avion marke Falkon 2000EX koji prima osam putnika i dostiže brzinu od 920 kilometara na sat. Korina je oglasila prodaju letelice 207 dana posle nesreće koju je Šumaher doživeo na skijanju u Alpima.

Čuveni vožač Formule 1 koristio je avion za svoja putovanja, a godišnje je leteo između 300 i 400 sati. Sivi avion na repu idalje ima Šumaherove inicijale. Korina je nedavno prvi put zvanično potvrdila da se Mihaelovo stanje popravlja i da je počeo da reaguje na glasove. Mihael i Korina su u braku 19 godina, a slavni par ima dvoje dece. Šumaher je u junu napustio bolnicu u Grenoblu, gde se nalazio od decembra, i trenutno se nalazi u Univerzitetskoj bolnici u Lozani koja se nalazi na samo 20 kilometara Šumaherove porodične kuće.

Postoje znaci da će Mihael napustiti kliniku u Lozani ubrzo i biti zbrinut kod kuće.Pre četiri meseca njegova supruga Korina i njegova porodica počela je da pretvara delove letnikovca u pravi medicinski centar za negu, s najsavremenijom opremom i posebnim delom u kojem će Šumacer boraviti i gde će se oporavljati nakon izlaska iz bolnice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track