Vanja Udovičić: Nenad Manojlović nas je vodio do najvećih uspeha
Foto: Fonet

Povodom smrti legende vaterpola

Vanja Udovičić: Nenad Manojlović nas je vodio do najvećih uspeha

Ostali sportovi -
Nenad Manojlović je jedna od najsjajnijih legendi vaterpola, ne samo u Srbiji, već i na međunarodnom nivou. Vaterpolo zajednica naše zemlje ostala je bez velikog stručnjaka i velikog čoveka,rekao je bivsi vaterpolista.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je uputio telegram saučešća povodom smrti Nenada Manojlovića:

"Nenad Manojlović je jedna od najsjajnijih legendi vaterpola, ne samo u Srbiji, već i na međunarodnom nivou. Vaterpolo zajednica naše zemlje ostala je bez velikog stručnjaka i velikog čoveka, koji je kao selektor vodio našu reprezentaciju do nekih od njenih najvećih odličja.

Njegovo ime, rad i fenomenalni uspesi tokom dugogodišnje karijere, biće zauvek sačuvani u analima srpskog sporta. U lično ime i ime Vlade Republike Srbije, porodici, prijateljima i saradnicima Nenada Manojlovića izražavam najiskrenije saučešće, napisao je Udovičić.

Nenad Manojlović (1954), bivši proslavljeni vaterpolista i selektor reprezentacije naše zemlje, preminuo je danas u 61. godini. Smrt ga je zadesila na putu prema Sofiji gde je trebalo da učestvuje na stručnom seminaru.

Oproštaj od Nenada Manojlovića biće organizovan u petak, 28. novembra. Komemorativna sednica će biti održana u 13 časova u Skupštini grada. Istog dana, u 15 časova Nenad Manojlović će biti sahranjen na Novom Bežanijskom groblju, u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track