SVESRPSKI KUP U RUKOMETU: Vojvodina i Derventa u finalu
Foto: RSS

Borba za trofej

SVESRPSKI KUP U RUKOMETU: Vojvodina i Derventa u finalu

Ostali sportovi -
Lale su bile bolje od Radničkog iz Kragujevca 33:23 (14:14), dok je Derventa u prvom meču savladala ekipu Borca iz Banjaluke 29:24 (19:11)

Rukometaši Vojvodine i Dervente finalisti su Svesrpskog kupa za najboljeg srpskog klupskog prvaka.

Lale su bile bolje od Radničkog iz Kragujevca 33:23 (14:14), dok je Derventa u prvom meču savladala ekipu Borca iz Banjaluke 29:24 (19:11).

Utakmica za treće mesto na programu je u nedelju od 16 sati, a finale je na programu od 17.45.Dvorana: “Radolinka” u Tesliću. Gledalaca: 500. Sudije: Jovandić i Sekulić (obojica iz Srbije)Sedmerci: Borac 2(2), Derventa 2(1)Isključenja: Borac 0 minuta, Derventa 2 minutaBORAC: Bilandžić (4 odbrane), Petošević, Ćosić, Hercegovac 7, Vujović 3, Tešić 2, Đurić 3, Mijatović, Njezić 3, Haseljić (6 odbrana), Husić 2, Bubić, Celić, Ćeranić 4, Prestaš.DERVENTA: Bojić (9 odbrana), Živanić 2, Komnenović 4, Sibinčić 4, Lukić 2, Ćustić 1, Ninković, Mišanović 1, Zekić, Škrga, Marčeta 3, Stanković 4, Starčević, Pekić 3, Zekić 5.Dvorana: “Radolinka” u Tesliću. Gledalaca 600: Sudije: Pandžić i Satordžija (obojica iz BIH)Isključenja: Vojvodina 10 minuta, Radnički 8 minutaSedmerci: Vojvodina 4 (2), Radnički: 3 (2)VOJVODINA: Arsenić (11 odbrana), Živković 2, Orbović 5, Todorović 6, Elezović 4, Perović (10 odbrana), Smiljanić 5, Jovanović, Lazović 3, Denić 1, Nikolić 4, Petrović 3, Bećirović, Datukašvili, Kocić.RADNIČKI: Lekić (1 odbrana), Đukić, Tasić 1, Barudežić, Janićijević 5, Gemaljević (10 odbrana), Vuković 1, Mošić 5, Simić 2, Radenović, Stevanović 1, Stanojev 1, Tomić 3, Radović, Vuković, Ervačanin 3. Đorđe Ćirković, trener Vojvodine:"Ovo je ona utakmica, koja unapred mora da se dobije. Tim Radničkog pružio nam je dobar otpor u prvom poluvremenu, ali smo mi uspeli da dođemo do naše igre i pobedimo. Ono što nije dobro, je povreda Miralema Becirovica i to zadnje loze. Velika dobit je sto su mladi momci večeras pokazali da na njih mogu da računam. Tu mislim na Smiljanica i Petrova. U nedelju je finale sa Derventom. Verujem da će moji igrači naći motiv i da je sa pobedom završiti ovu uspešnu godinu."Zoran Dokić, trener Dervente:"Iako smo tek na početku priprema, verujem da su gledaoci uživali u našoj igri. Ipak, smo iskusniji tim od Borca. U finalu protiv Vojvodine mi smo autsajderi, ali ćemo se potruditi da damo svoj maksimum i još u lepšem svetlu se predstavimo publici u Tesliću."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track