PROBLEMI NA CRVENOM KRSTU: Radničkom ponovo seku struju
Foto: Printskrin Yt

Najstarije Sportsko društvo u nemilosti

PROBLEMI NA CRVENOM KRSTU: Radničkom ponovo seku struju

Ostali sportovi -
Stanka Pejović je prošli put, kada su isključili struju, stupila u štrajk gladju, nakon čega joj se priključila i Svetlana Kitić

Najstarije Sportsko društvo iz Srbije Radnički sa Crvenog krsta ponovo se suočilo sa problemima oko neisplaćenih računa za struju. Čelnici ovog društva nedavno su štrajkovali glađu zbog istih problema."U ponedeljak 29.12.2014. godine u 13:30, radnici EDB-a došli su da isključe struju SD Radnički, sada zbog duga od oko 300.000 dinara. SD Radnički isplatio je oko 1.500.000 din u zadnjih mesec dana. Ranici EDB-a su došli sa komentarom "Da nećete možda da nas bijete motkama i lopatama?"

Generalni sekretar Sportskog društva Stanka Pejović kaže.

"Niko nikoga neće da bije, ali neću ni da ćutim. Nalog za isključenje je stigao iz Masarikove i nije nam rečeno od koga".

Kome je u interesu da nestane najstarije sportsko društvo kod nas? Stanka Pejović je prošli put, kada su isključili struju, stupila u štrajk gladju, nakon čega joj se priključila i Svetlana Kitić. Sada to neće uraditi, ali neće ni dozvoliti da se društvo ugasi", stoji u saopštenju Sportskog društva sa Crvenog krsta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track