SREĆNA NOVA 2015: Najlepše sportistkinje žele vam srećne praznike!

Sve najbolje

SREĆNA NOVA 2015: Najlepše sportistkinje žele vam srećne praznike!

Ostali sportovi -

JanuarAnja MiočPlivanje Šta Anja Mioč poželi u Kuriru, to joj se i ostvari (prošli put tražila je dečka i nekoliko dana kasnije ga našla). Nameće se pitanje šta lepa srpska plivačica želi sada od našeg lista, ali i Deda Mraza.- Ha-ha. Sada bih da se što pre oporavim od povrede i vratim plivanju. A kad mi se već ove želje ispunjavaju u Kuriru, onda bih i da mi se dečko plasira na Olimpijske igre u Rio. Ako može - uz osmeh upita Anja.Naravno da može. Pakujte se. I dobro da razmisliš u Brazilu koja je sledeća želja.Želim da mi se dečko plasira na Olimpijske igre u Riju.

FebruarIvana LukovićOdbojkaSrpska planinska lepotica za Novu godinu ugostiće srpsku odbojkašku lepoticu. Ivana Luković provešće najluđu noć na Zlatiboru.- Novu godinu čekam na trgu uz Zdravka Čolića. U ponoć ću poljubiti dečka Nikolu, a novogodišnja želja mi je da potpišem novi ugovor. Neka bude to za neki azijski klub.Idealna novogodišnja noć za Ivanu izgleda ovako.- Romantika, planina, sneg, brvnara i voljena osoba - kratko i jasno će odbojkašica.Da potpišem noviugovor i odem u neki azijski klub.

MartJelena SubotićAtletikaBavi se sportom, pa se podrazumeva da je zgodna. Ako je uz to i lepa kao Jelena Subotić, onda je jasno zašto se nalazi u među novogodišnjim lepojkama.- Čekam 2015. sa meni dragim ljudima. Biće nas tridesetak u omiljenom kafiću, a već u šest ujutro jednog člana kolektivno pratimo na aerodrom.U karijeri je Jelena bila brza, neuhvatljiva. Stoga, želja za 2015. je jasna.- Ne bi bilo loše da upoznam srodnu dušu i da se skrasim - kaže Jelena.Ne bi bilo loše da upoznam srodnu dušu i .da se skrasim

AprilAnja Spasojević PešićOdbojkaBila je i ostala jedna od najlepših srpskih sportistkinja. Sada uživa u zasluženoj odbojkaškoj penziji.- Čudno mi je bez odbojke, ali konačno imam vremena da se posvetim porodičnim obavezama - kaže Anja Spasojević Pešić.Čuli smo od lepe naše Anje i novogodišnju želju.Samo da budemo svi zdravi. Posle će nam doći sve ostalo. Razmišljamo uvek pozitivno, da su nam u okruženju ljudi koje volimo i koji nas vole i imaćemo mnogo razloga za sreću.Samo da bude zdravlja za moje najmilije i mene.

MajAna Marija ŽujovićFitnesSvetska i evropska prvakinja u fitnesu za 2014. Ana Marija Žujović dugo će pamtiti godinu na izmaku.- Posle takvih rezultata, plašim se šta sebi da poželim u 2015. Neka bude želja da postanem prva takmičarka koja će da odbrani svetsku titulu - uz osmeh će Ana.Lepa šampionka još jedan trenutak nikad neće zaboraviti.Trenutak kada me je Vladimir zaprosio. Nisam mogla da dođem sebi nekoliko minuta.Još pamtim trenutak kada me je Vlada zaprosio.

JunMilica MandićTekvondoRedakcija Kurira najlepši novogodišnji poklon dobila je od Milice Mandić. Osmeh sa kojim je došla kod nas u goste jednostavno pleni. Kada na to dodamo i njenu lepotu, stvara se idealan spoj.- Dane provodim u novogodišnjem raspoloženju, a ponoć ću dočekati kod kuće sa najbližima.Milica je imala i poruku za društvo iz kluba i trenera Dragana Jovića.Dragi moji galebovci, hvala vam za divnu 2014, u narednoj želim vam da se još više volite!Galebovci, volite se još više!

JulTatjana JelačaAtletikaTatjana Jelača, ponos Srbije, vicešampionka Evrope.- Ljudi, želim vam mnogo zdravlja, sreće i da više vremena provodite sa voljenima. Volela bih i ja da imam više vremena za dečka Bojana, ali su obaveze takve da moramo da se strpimo.Bojane, čeka te spektakularan poklon.Spremila sam mu paketić, stoji ispod jekle, a on ga zagleda, šunja se, ali ne sme da ga otvori do ponoći.Bojan će uživati kad posle ponoći otvori poklon.

AvgustLjubica KecmanOdbojkaNavijači su javno rekli da bi da se ona kolektivno uda za njih. Zvezdina zvezda - Ljubica Kecman.- Volim decembar i kompletnu novogodišnju euforiju. Iskreno, radujem se kraju 2014, u kojoj sam bila mnogo puta povređena, pa mi je zato u 2015. godini najbitnije zdravlje i da osvojim titulu sa Zvezdom.Ljubica bi i još jednu želju od gospodina Mraza, sitnicu.Princa na belom konju. Čak ne mora ni na belom konju, samo da je princ - uz osmeh poručuje prelepa odbojkašica.Hoću princa na belom konju u novoj godini.

SeptembarNikolina MoldovankajakU 2015. najuspešnija srpska sportistkinja ulazi sa željom da joj godina bude samo pola sekunde uspešnija nego prethodna.- Protekle sezone za upravo toliko vremena na svim takmičenjima mi je izmicalo zlato, pa je red da mi se to vrati - kaže srpska kajakašica.Osim na vodi, devojka s kojom ćemo se sigurno ponositi posle Rija uspešna je na planu obrazovanja.Papiri za master studije su predati. Ne bi bilo loše da to završim pre Olimpijskih igara da mogu potpuno da se posvetim Riju.Bilo bi lepo da završim master studije pre OI u Riju.

OktobarAndrea ArsovićStreljaštvoOvoj devojci definitivno ne želite da se nađete na meti. Razlog je jasan, ona ne promašuje. U novoj godini planira da upuca kartu za Rio.- Volela bih da se nastavi niz dobrih rezultata, koji sam imala u 2014. godini. Kao i da što više naših sportista izbori normu za Olimpijske igre, gde sam uverena da nas čeka sjajno druženje.Pre toga, Andreu čeka poklon ispod jelke. Želja je slatka u svakom smislu.Kantica „eurokrema“. Obožavam ga - kaže reprezentativka Srbije u streljaštvu.Hoću kanticu „eurokrema“. Obožavam da ga jedem.

NovembarMonika MolnarStoni tenisU moru Kineskinja za svoje mesto pod suncem u stonom tenisu bori se Monika Molnar. Višestruka šampionka Srbije i trenutno naša najbolja igračica nema dilemu šta želi od Deda Mraza ispod jelke.- Kartu za Rio. Velika želja mi je da se plasiram na Olimpijske igre. Godinu 2015. posvetiću tom cilju.Lepa Kikinđanka priznaje da često bude na „meti“ lepih reči suprotnog pola.Prijaju mi komplimenti, naravno.Hoću kartu za Rio, samo o tome mislim.

DecembarSara GarovićRukometDa i rukomet ima predstavnicu među najlepšim sportistkinjama, pobrinula se Sara Garović, reprezentativka Srbije. Devojka, u kojoj čuči jedno veliko dete, za Novu godinu ima jedinstven plan.- U ponoć se neću ljubiti, već ću bacati petarde - odlučno će Sara.Posle petardi, mlada rukometašica vraća se životu profesionalnog sportiste.Vraćam se 2. januara u Poljsku, gde želim da nastavim sa igrama kakve sam pružala u prošloj godini.U ponoć se neću ljubiti, bacaću petarde i uživati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track