NIJE SVE U NOVCU: NFL zvezda zarađuje milione dolara, a njegov otac i dalje radi u gradskoj čistoći
Foto: AP

Kevin Šerman ne želi da bude teret sinu

NIJE SVE U NOVCU: NFL zvezda zarađuje milione dolara, a njegov otac i dalje radi u gradskoj čistoći

Ostali sportovi -
Ričard Šerman je nedavno potpisao ugovor sa Sihoksima vredan 56 miliona dolara. On je prošle godine sa Sihoksima osvojio Superboul, ali je sinoć poražen od Nju Ingland Pejtriotsa

SIJETL - Otac zvezde NFL kluba Sijetl Sihoksa Ričarda Šermana, Kevin radi godinama kao vozač kamiona u gradskoj čistoći Los Anđelesa.Američki mediji prenose zanimljivu priču o Ričardu i Kevinu Šermanu. Ričard je nedavno potpisao ugovor sa Sihoksima vredan 56 miliona dolara. On je prošle godine sa Sihoksima osvojio Superboul, ali je sinoć poražen od Nju Ingland Pejtriotsa.Međutim, i pored silnog bogatstva njegov otac ne planira da promeni posao, jer ne želi da bude teret sinu. Kevin Šerman kaže da svako jutro ustaje u 3,45 sati, radi za praznike i prekovremeno, a nema puno slobodnih dana. On ide u penziju za 18 meseci."Želim da dobije dobru penziju i socijalno osiguranje, tako da sinu skinem jednu bedu s vrata", rekao je Kevin Šerman i naveo da njegova supruga Beverli radi u bolnici za decu s posebnim potrebama.

Ričard Šerman sa roditeljima, Foto: Printskrin
Ričard Šerman sa roditeljima, Foto: Printskrin

"Brat i ja smo uvek znali šta su nam prioriteti, a porodica je na prvom mestu", rekao je Ričard i dodao da je od roditelja naučio radne navike."Pre tri godine otac je kod mene bio za Božić, a već sutradan rano ujutro se vratio u LA na posao", otkrio je igrač Sijetla."Ne volim ovaj posao. Pa, ko bi ga voleo, ali to radim ceo život", priznao je Kevin, koji je još kao dečak sa 14 godina izgubio desno oko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track