(VIDEO) SEKSI ZVEZDA SUPERBOULA: Druge devojke su me zvale dro..m i gađale pivom

Sećanja na detinjstvo

(VIDEO) SEKSI ZVEZDA SUPERBOULA: Druge devojke su me zvale dro..m i gađale pivom

Ostali sportovi -
Šarlota Mekkini postala je imala teško detinjstvo, jer mkeme vršnjakinje nisu podnosile to što lepo izgleda
1 / 2

Nakon što se pojavila u jednoj od najerotičnijih reklama tekom finala Superboula, Šarlota Mekkini postala je prava zvezda. Ova 21-godišnjakinja prisetila se srednjoškolskih dana kada joj nije bilo baš sjajno. Školu je napustila sa 17 godina jer su je druge devojke zlostavljale.

"Bile su bezobrazne. Nazivale su me droljom, govorile da imam lažne grudi, bilo je to strašno, prestrašno. Bacale su pivo na mene jer sam bila najlepša u školi", govori Šarlota.

Dodala je da sa 14 godina, kad je odrastala i sazrevala, nije znala kako reagovati na sve što se događa. Situaciju joj je olakšavala starija sestra. Otkrila je i da se ceo život bori sa poremećajem u čitanju.

"Kad se govori o disleksiji, važno je istaći da je reč o poremećaju s kojim su se borili neki od najpametnijih ljudi na svetu. Mi vidimo stvari drugačije, učimo na drugačiji način. Nema ništa loše u tome", rekla je.

Visoka je 170 centimetara i iako, kako kaže, to nije dovoljno za karijeru modela, ipak je odlučila pokušati.

Tako je dobila ulogu u reklami za lanac brze hrane, gde je nasledila zvezde kao što su Kejt Apton, Kim Kardašijan i Hajdi Klum.

http://www.youtube.com/watch?v=4WTA_8waxTo

Kurir sport /24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track