TOP 15 NAJVRELIJIH SPORTISTKINJA: Njih obavezno pratite na Instagramu
Foto: Profimedia

Zbog njih volimo sport

TOP 15 NAJVRELIJIH SPORTISTKINJA: Njih obavezno pratite na Instagramu

Ostali sportovi -
Imajući sve ovo u vidu, ova lista je sastavljena od 15 najvrelijih sportistkinja na Instagramu. Od onih u bikiniju do onih u tesnim haljinama, instagram je prepun fotografija. Pa da počnemo...

Instagram je izuzetno popularna društvena mreža koja kombinuje fotografije sa internetom i ceo nečiji život možete da sumirate samo na osnovu fotografija.Posebno je popularno kod omladine, ali ga koriste i poznate ličnosti i sportisti. Instagram omogućava ljudima da konstantno prate svoje idole u svakodnevnom životu. Još jedan razlog zašto se koristi Instagram? Bez okolišanja, jer tu možete da gledate vrele muškarce i žene.

A photo posted by Ellen Hoog (@ellen_hoog) on Aug 13, 2013 at 12:09pm PDT

1. Elen Hog - Hokej na travi

Ako biste morali da izaberete jedan profesionalni sport koji ne dobija mnogo pažnje, hokej na travi je definitivno jedan od njih. Štaviše, ženski hokej na travi verovatno i nema neke fanove. Međutim, postoje neke divne žene koje igraju profesionalno, a Elen je jedna od njih. Ona je zabeležila velike uspehe uključujući i dve zlatne medalje sa Olimpijade 2008 i 2012. godine. Pored medalja koje je osvojila, Elen je takođe poznata po svojoj popularnosti na Instagramu. Ona ima sjajnu mešavinu fotografija ličnosti, kao i fotografija koje je pokazuju kao sportistkinju. Trenutno ona ima 68.400 sledbenika.

A photo posted by Allyson Felix (@af85) on Sep 30, 2013 at 1:15pm PDT

2. Elison Feliks - Atletika

Još jedna olimpijka krasi ovu listu, a to je Alison Feliks, čija snaga volje i "nikada neću odustati" stav, doveo je do zlatne medalje, dve srebrne medalje i tri svetska šampionata za SAD u atletici. Njen instagram je prepun sportskih fotografija, a najčešće su one na kojima dominira nad konkurencijom. Jedna od najpoznatijih fotografija je kada je uhvaćena u skoku na pesku u vrlo "otkrivajućem" bikiniju. Sama fotografija je impresivna iz dva razloga, prvo jer pokazuje kakva je zapravo njena priroda, a druga jer pokazuje koliko neverovatno ova žena skače u vis.

A photo posted by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on Sep 6, 2014 at 7:57am PDT

3. Lindzi Von - Skijanje

Lindzi Von je zaista prelepa. Njena slava je počela da raste kada je osvojila zlatnu medalju 2010. godine na zimskoj Olimpijadi. Njen prirodno idnos sa kamerom pretvorio je u omiljenu sportistkinju. U to vreme društvene mreže su tek počinjale da se razvijaju, ali zahvaljujući njima, njeno ime su ljudi zapamtili i pričali o njoj i posle Olimpijade. Njen smisao za humor takođe je nešto što privlači ljude i nema ko je ne voli. Ako dodate i poslednji sastojak njenog uspeha, a to je njeno usko skijaško odelo - eto masovnog broha pratilaca na Instagramu). A dokaz tome je njenih 294.000 pratilaca.

A photo posted by Victoria Azarenka (@vichka35) on Jan 29, 2015 at 2:53am PST

4. Viktorija Azarenka - Tenis

Teniserka Viktorija Azarenka je izuzetno aktivna na društvenim mrežama. Ona stalno dodaje novi sadržaj na instagram i tviter. Takođe, pomaže u dobijanju pratioca ako ste još i jako lepi kao ona. Poznata je kao jedna od lepših teniserki. Ona "kači" skoro sve fotografije, od odmora do treninga, videćete sve ako odete na njen profil.

A photo posted by Miesha Tate (@mieshatate) on Jan 20, 2015 at 2:58pm PST

5. Miša Tejt - UFC

Kada pomislite na borbene veštine, prva stvar koja vam pada na pamet su znojavi momci koji rukama i nogama tuku jedni druge. Neki će se šokirati kada saznaju da se i neke žene takmiče u UFC veštinama. Miša je jedna od njih. Ona je #2 u ženskoj konkurenciji, ali osim mišića i građe momcima može da se dopšadne još jedna stvar kod nje. Bezbroj njenih fotografija na instagramu pokazuju da obožava oružje i motore. U svakom slučaju nije svakidašnja devojka, ona je zvezda u usponu UFC-a.

6. Stefani Rajs - Plivanje

Još jedan olimpijski sportista kog treba da dodate na listu, Rajsova je dobitnica 3 Olimpijske zlatne medalje koje su jedine koje mogu da se porede sa njenom lepotom i gracioznošću. Sa samo 26 godina je otišla u penziju. Ona je idalje vrlo aktivna na instagramu i ima preko 90.000 pratilaca. Kada je 2008. osvojila zlatnu medalju u Pekingu, ona se uvukla u svet slavnih.

A photo posted by Kaylyn Kyle (@kaylynkyle) on Feb 17, 2015 at 8:58am PST

7. Kajlin Kajl - Fudbal

Za ovako zgodnu ženu pravo je iznenađenje da Kajlin ima samo 23.000 pratilaca. Možda će ovaj članak to i promeniti jer je ona zaista vredna da se prati. Profesionalna fudbalerka iz Kanade započela je svoju karijeru u rodnoj zemlji igrajući za "Vankuver Vajtkeps. Ispostavilo se da je to bio pametan izbor jer je uskoro zapala za oko skautima iy SAD. U januaru 2013. godine počela je da igra za "Sijetl Rejn", a od tada je igrala u mnogim klubovima. Kada je pogledate zaista nikada ne biste rekli da ona igra fudbal, verovatno bi vam prva misao bila da je ona model.

A photo posted by rondarousey (@rondarousey) on Feb 9, 2015 at 1:18pm PST

8. Ronda Rouzi - Borbene veštine

Videli ste već 2 najpopularniju ženu u UFC, a sada upoznajte ko je broj 1. Poznata je po svom neverovatnom telu, snazi i agilnosti. Njen izgled i sposobnost doveli su je čak i do uloga u filmovima poput "Expendebles 3". A njen instagram je pretrpan slikama njenih treninga, njenog poziranja u bikiniju, ona je san svakog muškarca - perfektna kombinacija lepote i snage.

A photo posted by Angela Rypien (@angela_rypien) on Jun 11, 2013 at 12:28pm PDT

9. Anđela Ripjen - Američki fudbal

Ulazimo sada na teren ženskog američkog fudbala, ona je jedna od najpopularnijih igrača u Sijetl ligi. Možda nije snažna kao prethodnica Ronda, ali je definitivno poslastica za oči. Njen Instagram nalog sadrži mnoštvo oskudnih fotografija, uključujući i one u dresu, ali i izvan njega. Ima samo 14.000 pratilaca, ali verujemo da će se to brzo promeniti.

10. Anastazija Ešli - Surfovanje

Još jednom - bikini vladaju Instagramom. Kada nije na dasci, ona se bavi modelingom, a njene sposobnosti nema potrebe preispitivati. Svoje prvo takmičenje u surfu osvojila je sa 6 godina, a što je još neverovatnije počela je da uči surfovanje samo godinu dana ranije. Tek kada je osvojila takmičenje, zajednica je počela da obraća pažnju na nju. Sa samo 7 godina, Anastazija je imala svog prvog sponozora. Takođe treba napomenuti da je 2014. godine prisustvovala je samitu na temu društvenih medija, izgleda da su joj oni i pomogli jer sada ima neverovatnih 714.000 pratilaca.11. Andrea Petković - Tenis

Andrea at #ChinaOpen player's party :)) Beautiful Petko!! #petkovic #andreapetkovic #wtatour #wta #player #party #china #beijing

A photo posted by Andrea Petkovic (@andreapetkovic_fan) on Oct 5, 2014 at 10:26am PDT

12. Marija Šarapova - Tenis

Some of the most beautiful #sunsets I have ever seen. #exploringtheislands

A photo posted by Maria Sharapova (@mariasharapova) on Nov 3, 2014 at 10:14pm PST

14. Serena Vilijams - Tenis

Too tired to wipe off makeup... but makes for a good bedtime shoot

A photo posted by Serena Williams (@serenawilliams) on Feb 21, 2015 at 11:01pm PST

15. Karolina Voznijacki - Tenis

Leaving NYC behind! #punintended Had a blast and can't wait to be back soon! @SI_swimsuit .. Picture by @walteriooss

A photo posted by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Feb 11, 2015 at 6:59pm PST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track