GROBARI BI DA GA ŽENE: Miši Tumbasu stigao i ormar
Foto: Predrag Gajić Kurir

Nema stajanja

GROBARI BI DA GA ŽENE: Miši Tumbasu stigao i ormar

Ostali sportovi -
Akcija navijača Partizana za pomoć najpoznatijem pristalici tima iz Humske ne prestaje

Navijači Partizana ne prestaju sa akcijama za pomoć Miroslavu Gajiću poznatijem kao Miša Tumbas, i pa su posle sređivanja kuće i dvorišta u kojem živi lenegdarni navijač, sada kupuili i ormar.

Grobari koji su za veoma kratko vreme kompletno sredili tom najpoznatijeg navijača, nastavljaju sa akcijom, ali kako kažu ostalo je samo da Mišu, koji je nedavno proslavio 61. rođendan ožene.

Podsećamo da je trener košarkaša i predsednik Sportskog društva Partizan Duško Vujošević pre izvesnog vremena, kada se pojavila priča da Miša u Bariču živi u veoma teškim uslovima, rekao da će Partizan i on kao njegov prijatelj, pomoći. Tada su se u akciju uključili i navijači, koji su malo po malo najpre,sredilio prostor u kojem Miša, a koji je bio pun smeća, zatim ga okrečili i sredili elektro instalacije, a potom je Tumbas dobio vodu i struju.

Oprema za kuću, kao i odeća, obuća i hrana za Mišu, stižu iz svih krajeva sveta, kao i novčane donacije, koje će se koristiti kako bi se plaćali računi i osoba, koja će se starati o Miši, koji je inače, bolestan i nema nikoga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track