PREŠLA PREKO INSTRUKTORKE SKIJANJA: Maja Ognjenović oprostila prevaru Danilu Ikodinoviću
Foto: Dragan Kadic

Nova šansa

PREŠLA PREKO INSTRUKTORKE SKIJANJA: Maja Ognjenović oprostila prevaru Danilu Ikodinoviću

Ostali sportovi -
Dok je odbojkašica zbog profesionalnih obaveza u Poljskoj, bivši vaterpolista se prvpdio na Kopaoniku

Očigledno je da odbojkašicu Maju Ognjenović nisu uzbudile fotografije na kojima njen dečko Danilo Ikodinović razmenjuje nežnosti sa instruktorkom skijanja na Kopaoniku, pa mu je oprostila prevaru.

Sudeći po fotografiji koju je Maja postavila na Tviter profil, a na kojoj su ispisani stihovi: „Sve će biti u redu na kraju, ako nije u redu, onda nije kraj“, očigledno je prešla preko afere njenog dragog sa izvesnom Tamarom.Pošto je Ognjenovićevu nemila situacija zatekla u Poljskoj, kako saznajemo, njena drugarica je slikala naslovnu stranu i poslala joj fotografiju.- U prvi mah, Maja je vrlo burno reagovala. Nije mogla da veruje da dok ona naporno vežba i trenira on uživa u društvu druge devojke na Kopaoniku. Odmah ga je pozvala da reši problem i čuje njegovo objašnjenje. Koliko znam, Dača se pravdao i govorio da ništa od medijskih napisa nije tačno, da su to gluposti i tražio je od nje da razmisli o svemu. Kleo se da mu je Tamara samo instruktorka. Možda je udaljenost, na koju su njih dvoje osuđeni zbog posla, razlog Danilovog švrljanja". objašnjava izvor blizak odbojkašici.

Podsećanja radi, Dača i Maja su u vezi od 2013. godine i sve vreme su na društvenim mrežama upućivali ljubavne poruke, što se u poslednje vreme ne dešava.

- Jednostavno, neke stvari se nikada neće promeniti - poslednji je post atraktivne odbojkašice.

Jednostavno, neke stvari se nikad nece promeniti.. pic.twitter.com/cZdAq3k0V9

— Maja Ognjenovic (@OgnjenovicM) March 19, 2015

Kurir sport / Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track