VATERPOLISTI SRBIJE BAŠ JEŠNI: Za obrok pojedemo po 10 jaja!
Foto: Stefan Jokić

Snaga za medalje

VATERPOLISTI SRBIJE BAŠ JEŠNI: Za obrok pojedemo po 10 jaja!

Ostali sportovi -
Milan Aleksić i Gavril Subotić prethodne nedelje sa Partizanom i Solnokom odmerili snage u bazenu, a potom i u redakciji Kurira u tucanju jajima

Milan Aleksić (28) jedan je od najboljih svetskih vaterpolista, a Gavril Subotić (19) na dobrom je putu da ga tu nasledi za nekoliko godina. Praznični vikend proveli su u krugu svojih porodica, a našli su vremena i da posete redakciju Kurira.- Uskrs sam proveo sa suprugom, ali prvi put i s jednogodišnjim sinom - počinje Aleksić.Subotić je drugačije proveo jučerašnji dan, u skladu s godinama.- Došla mi je porodica iz Crne Gore, pa smo zajedno proveli praznik. Inače, imao sam tri-četiri lažna jaja za ovaj dan - uz osmeh kaže velika nada srpskog vaterpola.Već danas Aleksića čeka trening s reprezentacijom, koja sutra dočekuje Rusiju u Kruševcu.- Bilo je ranijih godina kucanja. Videćemo ko će danas biti najuspešniji.S druge strane, mladi vaterpolista Partizana najavljuje da mu se saigrači neće lepo provesti.- Ove godine ću ih izazvati sve redom. Spremio sam mnogo jaka jaja za njih - dodaje Subotić.Bilo je zanimljivo čuti koliko jaja mogu da pojedu ovi veliki ljudi.- Lagano šest, sedam komada - priča Aleksić, a mlađani Subotić se nadovezuje:- Ma, deset bez problema.

Nastavak megdanaSUBOTIĆ NIJE IMAO SNAGE ZA PREOKRETPrethodne sedmice u okviru Lige šampiona sastali su se Partizan i Solnok. Mađarski tim za koji nastupa Aleksić bio je uspešniji od Subotića i drugova (13:7). Pružili smo priliku vaterpolisti Partizana da se na uskršnjem terenu revanšira Aleksiću za taj poraz. I dobro je počeo. Pažljivo je izabrao jaje i pobedio starijeg kolegu!- Tako je, on mene u bazenu, ja njega u kucanju - 1:1 - kaže Subotić, naravno uz osmeh.Majstorica je odlučila pobednika. Presudilo je iskustvo i pobedu je odneo vaterpolista u čijim će majstorijama publika u Kruševcu uživati sutra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track