(VIDEO) ZBOG SILOVANJA ŽENA: Evo kako će NFL monstrumu kontrolisati penis
Foto: Reuters

Presuda

(VIDEO) ZBOG SILOVANJA ŽENA: Evo kako će NFL monstrumu kontrolisati penis

Ostali sportovi -
Osvajač Superboula Daren Šarper moraće živeti pod vrlo strogim pravilima i konstantnim nadzorom, a ukoliko padne na jednom od zahteva, ići će nazad u zatvor na najmanje 14 godina

Bivša NFL zvezda Daren Šarper osuđen je zbog silovanja žena u četiri različite savezne države SAD-a. Priznao je krivicu, zaradio devet godina zatvora, a presuda je zgrozila američku javnost.Pretilo mu je 33 godine, a izvukao se s manje od deset. Ali kad izađe na slobodu, Šarperu neće biti nimalo lako. Osvajač Superboula moraće živeti pod vrlo strogim pravilima i konstantnim nadzorom. Ukoliko padne na jednom od zahteva, moraće nazad u zatvor na najmanje 14 godina. Tek kad odsluži još 14 godina, onda bi mogao opet na slobodu, ali po istim uslovima. Evo kako će izgledati Šarperova svakodnevnica:

1. Nakon što ga puste na slobodu, Šarperov svaki korak biće praćen pomoću GPS-a. Svaki njegov potez će biti nadgledan najmanje tri godine.

2. Moraće na terapije za seksualne prestupnike.

3. Ima zabranu konzumiranja alkohola, odlazaka u barove ili prodavnice koje prodaju alkohol.

4. Zabranjen mu je ulazak u seksi-šopove, kao i registracija na internet portalima namenjenim za upoznavanje i seksualne odnose.

5. Ukoliko želi prespavati van kuće ili otputovati 50 milja dalje, moraće zatražiti posebnu dozvolu.

6. Biće redovno testiran na detektoru laži, kao i na test u kojem će senzori biti priključeni na njegov polni organ kako bi se pratio nivo njegovog seksualnog uzbuđenja na razne slike ili filmove.

http://www.youtube.com/watch?v=fW16ohQkNGI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track