KO SVE RADI ZA PRVI MAJ: Đoković može na roštiljanje!
Foto: Profimedia

Na pobedu

KO SVE RADI ZA PRVI MAJ: Đoković može na roštiljanje!

Ostali sportovi -
Praznik rada za razliku od našeg tenisera koji nema obaveze, mečeve u naredna tri dana imaće Radomir Antić, Sale Stanojević, Nenad Milijaš...

Dok će većina građana Srbije prvomajski praznik provesti u prirodi uz roštilj i piće, neki naši sportisti proliće znoj na terenima širom sveta. Praznik rada za njih će biti - radan.Ipak, najbolji teniser sveta Novak Đoković posle osvajanja turnira u Monte Karlu ima priliku da Prvi maj proslavi u društvu supruge Jelene i sinčića Stefana.

Superligaši bez odmoraPošto su iz njegovog tima demantovali da preskače turnir u Madridu, na terenu ga ne treba očekivati pre 5. maja.Baš na međunarodni praznik rada među stativama stajaće bivši golman Crvene zvezde Boban Bajković, a na travnati teren istrčaće i Stefan Šćepović. U kineskoj fudbalskoj ligi mečevi će biti odigrani 2. maja ujutru, što znači da su zauzeti treneri Aleksandar Stanojević i Radomir Antić, kao i igrači Nenad Milijaš i Danko Lazović.Fudbaleri koji „teraju loptu“ u domaćoj ligi ne smeju baš mnogo da cugnu 1. maja jer ih već za vikend očekuje 26. kolo Jelen superlige. Partizan gostuje u Novom Sadu, a Zvezda dočekuje Rad.Prvog maja pašće odluka ko će u finale italijanske odbojkaške lige. Igraju Trentino i Peruđa, a za goste nastupaju Aleksandar Atanasijević i Goran Vujović, a trener je Nikola Grbić. Takođe, u nedelju je na programu večiti derbi u odbojci, prvi meč finala plej-ofa između Zvezde i Partizana.I Krstić na terenuOd košarkaša Crvene zvezde zavisi da li će u isto vreme proslaviti Prvi maj i prvu titulu u ABA ligi (sinoć igrali odlučujući meč). Košarkaši Zoran Erceg, Vladimir Micov, Bogdan Bogdanović, Nenad Krstić i ostali iz turske lige imaju zakazane mečeve tokom vikenda.

Drugi majRADIĆE I MARKEC, MIHA, LJAJIĆ...Gastarbajteri u kopačkama radiće punom parom, a interesantno je da u Premijer ligi 1. maja nije zakazana nijedna utakmica, ali će već dan kasnije na teren Lazar Marković. Siniša Mihajlović će u subotu Sampdoriju voditi protiv Juventusa. Ljajić će na teren u nedelju, kada Roma dočekuje Đenovu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track