PARTIZANOV HOLANĐANIN: Trofej je blizu voleo bih da slavimo već u Kragujevcu
Foto: Fonet

Luk Gilen nestrpljiv

PARTIZANOV HOLANĐANIN: Trofej je blizu voleo bih da slavimo već u Kragujevcu

Ostali sportovi -
Vaterpoliste Partizana još jedna pobeda deli od titule državnog prvaka, a holandski internacionalac najavljuje veliku borbu u subotu

Došli su vaterpolisti Partizana na korak od osvajanja titule prvaka Srbije.

Trijumfom na Banjici stigli su do vođstva od 2:0 i sada ih samo još jedan trijumf deli od šampionskog pehara. Prva dva neizvesna meča, od kojih je drugi rešen izvođenjem peteraca garant su još jedne kvalitetne vaterpolo predstave već u subotu na bazenu u Kragujevcu.

Holandski internacionalac Luk Gilen ocenio je da "još ništa nije gotovo" i najavio veliku borbu za svaku loptu.Veoma ste blizu trofeja.

Da li biste više voleli da osvojite titulu u Kragujevcu ili na vašem bazenu u Beogradu?

- Uh (osmeh). Ja bih ipak što pre do titule. Naravno da bi bilo sjajno da slavimo na Banjici pred naviačima koji su nam mnogo značili ove sezone, ali imamo ozbiljnog protivnika i bilo bi dobro da odmah iskoristimo priliku za trijumf.

Gde vidite prednost tima za koji igrate u prethodna dva susreta?

- Mislim da je presudna bila naša čvrsta i jaka odbrana od koje nismo odustajali, ali i snaga da se vratimo kada smo bili u rezultatskom zaostatku. Imam utisak da nismo odigrali najbolje što umemo i nadam se da ćemo to učiniti već u narednom meču kako bismo stigli do titule - rekao je Gilen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track