(VIDEO) SEKSI I OPASNE: Ovih pet lepotica će vas prebiti bez problema
Foto: AP

Razmislite pre nego što odlučite

(VIDEO) SEKSI I OPASNE: Ovih pet lepotica će vas prebiti bez problema

Ostali sportovi -
Sa njima se definitivno ne treba kačiti

Devojke sve više preuzimaju svetla pozornice MMA borbi. Talenta imaju, a mnoge imaju i lepotu sa kojom dolaze do slave. UFC to pametno koristi, ali ovih pet lepotica su mesto zaslužile i kada bi poređenje pravili po rezultatima u ringu ili kavezu.

"Možete je voleti ili mrziti, ali žene se bore u UFC-u isključivo zbog nje. Kada sam je upoznao, rekao sam sebi, ova devojka je sa neke druge planete, ludački želi biti najbolja", kazao je vlasnik UFC-a dan Vajt, koji je ranije tvrdio da se žene nikada neće boriti u tom sportu.

Krenimo redom sa pet lepotica kojima se ne želite zameriti. 1. Đina Karano

Đina je pionir ženskog MMA, ali od njene poslednje borbe je prošlo šest godina. Otkako je izgubila 2009. godine više se nije vratila u ring. Danas je možete gledati samo na filmskom platnu.

Borilački svet se nadao kako će se vratiti i ući u kavez s Rondom Rouzi, ali ništa od toga.

http://www.youtube.com/watch?v=v7Ta1PDod_E

2. Ronda Rouzi

Bronzana olimpijka iz Pekinga u MMA-u ima savršen skor 11:0, uredno brani titule prvaka, a za poslednja dva joj je trebalo samo 30 sekundi u kavezu. Aleksis Davis i Ket Zingaro su izdržale samo 16 odnosno 14 sekundi. Ronda je među pet najpopularnijih boraca u svetu UFC-a, Amerikanci joj tepaju da je 'najdominantnija sportiskinja današnjice', a hvale na njen račun idu do procena da bi istukla i najbogatijeg boksera - Flojda Mejvedera.

Kao i Đina Karano, sve se više pojavljuje kao glumica.

http://www.youtube.com/watch?v=uIBoXlbfLi8

3. Mješa Tejt

Od 5 poraza u 21 borbi, za dva je zaslužna nepobediva Ronda. S ostatkom društva Mieša nema previše problema. Kao i u školi, gde je rvala u muškoj srednjoškolskoj ekipi. Jedan fitnes magazin je proglasio najlepšom ženom u MMA-a, ali ostavite svaku nadu - njen dečko je UFC borac Brajan Karavej.

http://www.youtube.com/watch?v=nFeYgb7tLmI
4. Mišel Voterson

Karate lepotica trenira od 10. godine i nosi crni pojas. Uz karate, bavila se i boksom, rvanjem, điju-đitsom i vušuom. Uz to, od 2004. godine je i model. U UFC-u će uskoro i debitovati, krajem aprila je potpisala ugovor i čeka je borba u jednoj od novih kategorija - slamki (od 48 do 52 kg).

5. Aleksandra Albu

Ona je prva Ruskinja u UFC-u, a usput se bavi bodi-bildingom i manekenstvom. Dosada je u karijeri imala samo šest borbi, ali upisala je svih šest pobeda. Četiri puta je nokautirala suparnice, dvaput je slavila nakon poluge. Pre ulaska u svet MMA, radila je kao izbacivač u klubovima. Iako ima 160 centimetera i samo 52 kilograma, ne želite saznati šta vam lepa Aleksandra može uraditi. Tek su joj 24 godine...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track