PRVE EVROPSKE IGRE: Tijana Bogdanović se nada medalji u Bakuu
Foto: OKS

Želi na OI

PRVE EVROPSKE IGRE: Tijana Bogdanović se nada medalji u Bakuu

Ostali sportovi -
Nadam se da ću uspeti da osvojim medalju na Evropskim igrama zato što bi mi ti bodovi mnogo značili za kvalifikacije za Olimpijske igre u Riju, rekla je srpska reprezentativka

BEOGRAD - Reprezentativka Srbije u tekvondou Tijana Bogdanović izjavila je danas da se nada medalji na predstojećim Evropskim igrama u Bakuu, kako bi ostala u igri za plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Prve Evropske igre održaće se od 12. do 28. juna u Bakuu, u Azerbejdžanu.

"Nadam se da ću uspeti da osvojim medalju na Evropskim igrama zato što bi mi ti bodovi mnogo značili za kvalifikacije za Olimpijske igre u Riju," rekla je Tijana Bogdanović, osvajačica bronzane medalje na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u tekvondou.

Dragan Jović, trener Tijane Bogdanović rekao je da će Srbija imati šest takmičara u Bakuu, koji su se direktno kvalifikovali.

"Svi su iskusni, dobri borci i nadamo se da ćemo osvojiti nekoliko medalja. Drago nam je što je uspostavljeno ovo takmičenje, jer ćemo sada kao i takmičari sa drugih kontinenata, imati još jedno takmičenje na kojem možemo da skupljamo velike bodove", rekao je Jović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track