IKODINOVIĆ OTKRIVA: Polovina sportista se drogira!
Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udo

Podrška: Dača brani Nikolu Rađena

IKODINOVIĆ OTKRIVA: Polovina sportista se drogira!

Ostali sportovi -
Bez dlake: Nikola se pokajao, a garantujem da pedeset odsto radi to isto, nemojte da se foliramo, rekao bivši vaterpolo reprezentativac

Proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović stao je u odbranu Nikole Rađena tvrdeći da 50 odsto sportista upotrebljava nedozvoljene supstance!Ikodinović je u intervjuu za magazin Ekskluziv na TV Prva izjavio da je Nikola priznao da je pogrešio što je uzimao kokain, ali da to u svetu sporta nije ništa novo.- Nikola je rastao u jednom periodu uz mene, on je devet godina mlađi i znam koliko je kvalitetna osoba. Desilo se to što se desilo, a ja vam garantujem da 50 odsto vrhunskih sportista radi „to“ što se njemu desilo. Nemojte da se foliramo, svi su veliki moralisti u ovoj zemlji. Okej, on se pokajao, rekao je: „Izvinite.“ Pokušaće to da ispravi i siguran sam da će u tome uspeti i da će se vratiti na pravi put - rekao je Ikodinović.Nikolu Rađena suspendovala je FINA jer je na doping testu bio pozitivan na kokain. On bi mogao biti kažnjen sa četiri godine neigranja, što bi moglo da znači i kraj karijere, ali postoje nagoveštaji da će suspenzija biti ublažena na godinu ili dve.

Nije lako gledati je na terenuUMIREM ZBOG MAJINIH MEČEVAIkodinović je pričao i o vezi s jednom od najboljih odbojkašica sveta Majom Ognjenović, bivšom devojkom košarkaša Miloša Teodosića.- S Majom se zabavljam dve godine, ona je profesionalna odbojkašica i stalno je gledam i pratim. I, pravo da kažem, umirem. Više snage potrošim na njene utakmice nego na ovo moje što gledam. Mislim da je u ljubavi potrebna uzajamna podrška, koliko god to zvučalo patetično. Uvek ću to raditi jer radim ono što osećam - dodao je Dača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track