(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Plivačica koju je pregazio autobus ostaje paralizovana!?
Foto: Printskrin

Jeziva nesreća

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Plivačica koju je pregazio autobus ostaje paralizovana!?

Ostali sportovi -
Šahinović, koja ima tek 15 godina zadobila je brojne prelome u predelu kuka i kičme, navodi austriska štampa

BAKU - Austrijskoj plivačici koju je pregazio autobus prete teške posledice, pa čak i da će ostati doživotno paralisana, prenosi danas austrijska štampa.

Plivačice Šahinović, Verena Brajt i Luna Pajer su u četvrtak ujutro zadobile teške povrede u olimpijskom selu u Baku gde se održavaju Evropske igre, pošto je u njih, na trotoaru udario "šatl-bus". Pajer i Šahinović su prebačene u Austriju, gde su podvrgnute hirurškom zahvatu.

Šahinović, koja ima tek 15 godina zadobila je brojne prelome u predelu kuka i kičme, navodi austriska štampa. Detalje o njenom zdravstvenom stanju Olimpijski komitet Austrije nije želeo da saopšti.

Organizatori Evropskih igara u Bakuu saopštili su da će istraziti optužbe da je vozač autobusa, koji pripada osoblju Igara, bio pijan kada je na trotoaru udario tri austrijske sportistkinje, od kojih je jedna zadobila teske povrede.

Petnaestogodišnja sinhrona plivačica Vanesa Šahinović zadobila je ozbiljne povrede kičme, kada je prekjuče ujutro u sportskom selu u Bakuu na nju i njene dve timske drugarice naleteo autobus, dok su se šetale pešačkom zonom.

Izveštaji u azerbejdžanskim medijima navode da je alkohol bio verovatni uzrok ovog udesa, prenosi agencija AP.

http://www.youtube.com/watch?v=3RPMEuLy0Hw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track