STIGLA U FINALE: Anja Crevar u borbi za još jednu medalju na EI
Foto: Marina Lopičić

Bravo za mladu Srpkinju

STIGLA U FINALE: Anja Crevar u borbi za još jednu medalju na EI

Ostali sportovi -
Srpska plivačica, posle bronze osvojene na 400m mešovito, imaće priliku da se domogne odličja i na duplo kraćoj deonici

Srpska plivačica Anja Crevar imaće priliku da se bori za svoju drugu medalju na Evropskim igrama u Bakuu pošto se domogla finala na 200 metara mešovito.

Mlada, 15-godišnja Anja je u polufinalnoj trci zabeležila rezultat 2:16.56, što joj bilo dovoljno za četvrto mesto u toj polufinalnoj grupi, a ukupno je imala šesto vreme. Finale je na programu sutra u 15.28.

Anja Crevar je u Bakuu već osvojila bronzanu medalju u desciplini 400 metara mešovito.Andrej Barna nije uspeo da se plasira u polufinale trke na 200m slobodnim stilom, jer je zauzeo deveto mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi sa rezultatom 1:55.07 minuta. Matija Pucarević isplivao je trku na 100 metara delfin stilom za 56.88 sekundi i zauzeo 10 mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi, dok je Mila Medić isplivala 100 metara prsnim stilom za 1:13.90 minuta i zauzela osmo mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi.Džudista Ljubiša Kovačević nije uspeo da se plasira u četvrtfinale kategorije do 73kg, jer je na ipon poražen od Gruzijca Nugzari Tatašvilija. Kovačević je u prvoj borbi pobedio na ipon, posle samo 27 sekundi borbe, Tomija Maciasa iz Švedske.

Nemanja Majdov poražen je u prvoj borbi u kategoriji do 81kg, posle isteka vremena, na zlatni poen od Alana Kubetsova iz Rusije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track