(FOTO) ODBOJKAŠICE POSLE BRONZE U BAKUU: Naš turnir je bio najjači na Igrana
Foto: OKS

Zadovoljne

(FOTO) ODBOJKAŠICE POSLE BRONZE U BAKUU: Naš turnir je bio najjači na Igrana

Ostali sportovi -
Sigurno je da je veliko zadovoljstvo zbog osvajanja medalje, ali pre svega zbog načina na koji se naša ekipa ponašala, igrala, trenirala i način na koji je pokazala ne samo odbojkaško već i drugo umeće, rekao je selektor Terzić
1 / 3 Foto: OKS

Odbojkašice Srbije koje su osvojile bronzanu medalju na Evropskim igrama u Bakuu dopoutovale su u Beograd i tim povodom na Aerodromu „Nikola Tesla“ organizovana je konferencija za medije.Na konferenciji su govorile kapiten Jelena Nikolić, prvi trener reprezentacije Zoran Terzić i Iva Popović član Izvršnog odbora Olimpijskog komiteta Srbije.

„Tri nedelje smo bile tamo, meni je vreme proletelo jer sam bila sa devojkama i sa ekipom u kojoj je bila dobra atmosfera i u kojoj se svi lepo slažemo i iz toga verujem da je došao ovaj rezultata naravno uz rad pred ove Evropske igara, tako da stvarno je fenomenalan uspeh vratiti se u Srbiju sa bronzanom medaljom. Pored toga mislim da smo pokazale da igramu jednu od najboljih odbojki. Svaku utakmicu smo igrale dobro, borile smo se i zasluženo se vratile kući sa medaljom,“ rekla je kapiten odbojkašica Jelena Nikolić.

„Odbojkaški turnir je bio verovatno i najjači turnir ukoliko gledamo kolektvine sportove, jer je većina reprezenatacija došla u punom ili skoro punom sastavu, a samim tim je ovaj uspeh još veći. Kao što je Jelena već rekla sigurno je da je veliko zadovoljstvo zbog osvajanja medalje, ali pre svega zbog načina na koji se naša ekipa ponašala, igrala, trenirala i način na koji je pokazala ne samo odbojkaško već i drugo umeće. Još velikih takmičenja je pred nama ove godine, tako da se nadam da će ova medalja biti jedan zamajac za naredne akcije koje su pred nama do kraja sezone,“ rekao je prvi trener ženske odbojkaške selekcije Zoran Terzić.

U ime Olimpijskog komiteta Srbije odbojkašice Srbije dočekala je Iva Popović članica Izvršnog odbora Olimpijskog komiteta Srbije:

„Meni je velika čast što imam priliku da u ime Olimpijskog komiteta Srbije, dočekam ove divne dame. Čestitam vam od sveg srca, sjajno ste se borile, sve ste na obradovale i učinle ponosnim. Petnaest osvojenih medalja tima Srbije u Bakuu, je veliki uspeh. Mislim da moramo da budemo ponosni na svaku od 15 osvojenih medalja i da pružimo maksimalnu podršku ovim sjajnim mladim ljudima da nastave ovim putem, pa da naredne godine zablistaju i u Riju.“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track