UŽAS U ZAGREBU: Hrvatski MMA borac silovao maloletnu ćerku (14) bogatog tajkuna
Foto: Shutterstock

Dobio višegodišnju zatvorsku kaznu

UŽAS U ZAGREBU: Hrvatski MMA borac silovao maloletnu ćerku (14) bogatog tajkuna

Ostali sportovi -
MMA borac je u martu prošle godine u svom stanu u južnom delu Zagreba silovao devojčicu, koja mu je rekla da ima 16 godina

ZAGREB - Poznati hrvatski MMA borac (21), čije se ime ne pominje, osuđen je u Županijskom sudu u Zagrebu na zatvorsku kaznu od dve godine zato što je silovao maloletnu devojčicu (14).MMA borac je u martu prošle godine u svom stanu u južnom delu Zagreba silovao devojčicu, koja mu je rekla da ima 16 godina. Ona je došla u njegov stan da joj pozajmi novac. Hrvatski borac je potom naterao devojčicu da se skine i silovao je.Hrvatski mediji navode da su okolnosti ovog slučaja koje su dovele do silovanja veoma teške.Silovana devojka je iz bogate porodice, koja je pre dve godine postala žrtva ucene svojih prijatelja. Oni su je navodno slikali kako s njima puši marihuanu. Potom su je ucenjivali i tražili novac od nje da je ne bi prijavili roditeljima.Devojka je krala novac iz sefa svoga oca, a ucenjivačima je predala oko 400.000 kuna. Otac je čak angažovao i privatnog detektiva kada je primetio da mu nestaje novac, ali nije uspeo da otkrije lopova. Slučaj je razrešen kada je jedan prijatelj devojčice pozvao njenog oca i rekao mu da je ona žrtva ucene. Ucenjivači su uhapšeni i protiv njih je pokrenut postupak, ali je tokom istrage otkriveno da je devojčica bila silovana.Ucenjivači su poručili da novac može da dobije ako bude imala seksualni odnos sa MMA borcem i poručili joj da ga kontaktira preko Fejsbuka. Oni su se sastali, a devojčica je tražila od njega novac na pozajmicu. Međutim, MMA borac ju je silovao. Ona to nije htela da prijavi, ali jeste njena prijateljica posle čega je silovatelj uhapšen.

MMA borac je tvrdio da je devojčica dobrovoljno pristala na seksualni odnos, ali mu sud nije poverovao i osudio ga je na dve godine zatvora.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track