FOTO-FINIŠ U KRALJEVU: Mašine spremaju asfalt na stazi Beranovac!

Poslednja trka sezone

FOTO-FINIŠ U KRALJEVU: Mašine spremaju asfalt na stazi Beranovac!

Ostali sportovi -
Čedomir Brkić uspeo je da okupi ljude dobre volje koji su se uključili u pripremu staze kako bi asfalt bio abrazivan, odnosno spreman za maksimalne performanse

Nekoliko dana uoči finalne duple trke šampionata Srbije na kružnim stazama, počelo je sređivanje Beranovca nekadašnjeg vojnog poligona za obuku vozača motora i kamiona nadomak Kraljeva. Mašine za skidanje asflatne podloge i „one“ druge za postavljanje novog asfalta uveliko tutnje na stazi. Mnogi će reći da su sa radovima mogli i ranije da počnu, ali samo ko ne poznaje prilike!

Unazad nekolko sezona uveliko se samo pričalo, ali se do sada nije prešlo sa reči na dela, dok se u čitavu priču nije uključio Čedomir Brkić, koji je zahavljujući tome poneo i laskavu titulu promotera staze.

Čedomir Brkić, Foto: Kurir
Čedomir Brkić, Foto: Kurir

- Najvažnije od svega je to da su mašine na Beranovcu i da rade punom parom. Drugim rečima počelo je renoviranje Beranovca, što je za prave poznavaoce prilika u domaćem auto sportu, slobodno bez preterivanja mogu reći, velika stvar. Kada se na jednonm mestu oko jednog važnog zadatka nađu ljudi dobre volje, uspeh je zagarntovan. Gradonačelnik Kraljeva Tomislav Ilić i Dejan Čolović prvi čovek SAKSS, definitivno su uložili najviše napora i najveće zasluge idu njima. Više detalja javnosti će imati prilike da sazna na konferenciji za novinare koja je zakazana za četvrtak 29. okotobar u Media centru – rekao je Brkić.

(Plumrace.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track