SUPER KUP: Rukometaši Srbije poraženi od Slovenije
Foto: RSS

Poraz na startu turnira

SUPER KUP: Rukometaši Srbije poraženi od Slovenije

Ostali sportovi -
FLENSBURG - Muška rukometna reprezentacija Srbije izgubila je u Flensburgu od selekcije Slovenije sa 23:21 (12:11), u prvom kolu turnira Super kup u Nemačkoj.

Najefikasniji u redovima srpskog tima bili su Dukić sa pet i Šešum i Marsenić sa po tri gola, dok su Slovence do trijumfa predvodili Cehte sa šest, Marguč sa pet i Žvižej sa četiri.

Selektor Dejan Perić rekao je da su njegovi izabranici u prvom poluvremenu imali problem sa tehničkim greškama i polovičnim šutevima u produženom kontranapadu koje je protivnik kažnjavao.

"Agresivnijom odbranom i uz pomoć golmana Ivezića uspeli smo da dođemo do egala na kraju prvog dela. Kako se u drugom poluvremenu igralo gol za gol, bespotrebno smo insistirali na igru sa pivotmenom, tako da smo protivniku dali nekoliko lopti da se odlepi. Nismo realizovali prednost igrača više, tako da je Slovenija došla do zaslužene pobede", kazao je Perić.

U drugoj utakmici Super kupa rukometaši Srbije igraju u subotu u Hamburgu od 15.30 sati protiv domaćina Nemačke, koja je ranije danas pobedila Brazil sa 29:20 (15:12).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track