(VIDEO) NEVIĐENO: Seksi Ruskinja kao od gume!
Foto: Profimedia

Bivša gimnastičarka zadivila svet

(VIDEO) NEVIĐENO: Seksi Ruskinja kao od gume!

Ostali sportovi -
Julija Guentel, najsavitljivija žena na svetu, uradila set fenomenalnih fotografija za novogodišnji kalendar

Zahvaljujući dugogodišnjem treniranju gimnastike, Ruskinja Julija Guentel postala je najsavitljivija žena na svetu!Nekadašnja gimnastičarka najnovijim fotografijama za novogodišnji kalendar zaludela je planetu i pokazala da za ljudsko telo ponekad zaista nema granica. Savitljiva Zlata, kako glasi njen nadimak, već je vlasnica Ginisovog rekorda, a ono što je nedavno uradila u foto-sešnu ostavlja bez daha.- Nedavno sam se razvela, pa sam želela da naglasim svoj šarm - prokomentarisala je Zlata fotografije, a po svemu sudeći, nakon ovoga broj obožavatelja naglo će porasti.

Interesantno je da su Julijini roditelji, kad je imala samo četiri godine, primetili da je njeno telo savitljivije od vršnjakinja. Bio je to razlog zašto je počela da trenira gimnastiku i ubrzo je pokazala veliki talenat. Kasnije je otkriveno da su njeni zglobovi prirodno daleko pokretljiviji, a tetive rastegljivije, a takvo stanje u medicini naziva se hipermobilnost.Ubrzo je Julija otkrila da bi svoje sposobnosti mogla da unovči, prestala je da se takmiči u gimnastici, preselila se u Nemačku, gde je dodatno profitirala na medijskom planu.

Zavist takmičarkiMRZELE SU ME KOLIKO SAM BILA DOBRAGimnastika je jedan od bazičnih sportova u Rusiji, a forsirana je još u dobu Sovjetskog Saveza. Mnogo dece u Rusiji počinje da trenira ovaj sport, ali je malo njih imalo predispozicije kao Julija.- Veliki broj devojčica počinjao je da trenira, pa sam tako krenula i ja. Međutim, ubrzo sam se izdvojila i uglavnom su me mrzele jer sam bila bolja od njih - otkriva ona.

Julija je visoka 172 centimetraSa četiri godine otkrila nesvakidašnju fleksibilnostDrži Ginisov rekord uništi tri balona leđima za 12 sekundiMože da stane u kutiju stranica 50 centimetara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track