POTPISAN UGOVOR O PARTNERSTVU: Srpski sportisti u novoj opremi za Olimpijske igre
Foto: Nebojša Mandić

Svečanost u Beogradu

POTPISAN UGOVOR O PARTNERSTVU: Srpski sportisti u novoj opremi za Olimpijske igre

Ostali sportovi -
Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Đorđe Višacki izjavio je danas da će, posle potpisivanja ugovora sa kompanijom OTCF, srpski sportisti na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru nositi opremu vrhunskog kvaliteta.

OKS i kompanija OTCF potpisali su danas u Beogradu ugovor o partnerstvu kojim je ta poljska kompanija postala zvanični proizvodjač opreme Olimpijskog tima Srbije za Igre u Rio de Žaneiru 2016. godine i Zimske olimpijske igre u Pjong Čangu 2018. "U Riju će olimpijci Srbije nositi opremu vhunskog kvaliteta, što oni naravno i zaslužuju, a siguran sam da će na najbolji način i sa pobedničkih postolja promovisati brend 4F u Brazilu. Raduje nas činjenica da su odlučili da postanu deo sponzorskog pula koji stoji iza OKS. Takođe, drago mi je što će olimpijska kolekcija biti dostupna i svim građanima Srbije", rekao je Višacki.

Generalni direktor OTCF Igor Klaja rekao je da ta kompanija više od 12 godina podržava profesionalne i amaterske sportiste. "Ovaj ugovor predstavlja početak dugoročne saradnje sa OKS. Hteo bih da zahvalim na poverenju i da obećam da ćemo dati sve od sebe da srpski sportisti budu zadovojni kvalitetom i dizajnom olimpijske kolekcije na kojoj radimo. Verujem da će sportisti Srbije postići sjajne rezultate u Riju, a ceo 4F tim im drži pesnice da osvoje što veći broj medalja", rekao je Klaja. Novom opremom zadovoljna je olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić.

Olimpijska kolekcija koju će srpski sportisti nositi u Rio de Žanieru biće predstavljena u maju na modnoj reviji u Beogradu. Kolekcija će biti u bojama zastave, sa obeležjima olimpijskog tima Srbije. Nakon revije, kompanija OTCF će otvoriti i nekoliko radnji, pa će posle dužeg vremena gradjani Srbije biće u prilici da kupe trenerke, majice i patike koje će srpski sportisti nositi na Olimpijskim igrama. Uz olimpijsku kolekciju za tim Srbije, 4F kreira i olimpijske kolekcije za timove Poljske i Letonije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track