NOVAK VIDEO LEPU IVANU: Evo o čemu su pričali Španovićeva i Đoković
Foto: Tanjug

Susret na visokom nivou

NOVAK VIDEO LEPU IVANU: Evo o čemu su pričali Španovićeva i Đoković

Ostali sportovi -
Srpska skakačica u dalj Ivana Španović izjavila je da nije u potpunosti zadovoljna rezultatom na mitingu u Beogradu.

Španovićeva je, međutim, naglasila da je uživala u atmosferi pred domaćom publikom i da želi titulu na Svetskom prvenstvu.

Ona je osvojila prvo mesto na međunarodnom mitingu “"Serbian open"”, koji se prvi put održava u novoizgrađenoj dvorani na Banjici. Ona je najbolji skok zabeležila u petoj seriji rezultatom 6,85 metara.

"Teško mi je bilo da se koncentrišem na daljinu i na skok, iako sam se trudila. Nije često slučaj da neko zadovoljstvo stavim ispred rezultata, a ovo je bio slučaj jer sam uživala u ambijentu i prvom nastupu pred domaćom publikom posle dugo godina. Atmosfera je bila fantastična, nisam mogla da poželim više", rekla je Ivana Španović.

Ona kaže da joj je bilo krivo zbog prestupa u prva dva skoka, jer nije mogla da bude fokusirana.

"Bolje da greške pravim ovde, nego na Svetskom prvenstvu. Rezultat je skroman, ali zadovoljna sam formom. Rezultat to možda nije pokazao, ali, opet, to mi je najbolji rezultat u 2016. Spremam se da napadnem svetsku titulu i ništa me drugo ne zanima”".

Srpska atletičarka je dodala da joj je bilo drago što je prvi teniser sveta Novak Djoković prisustvovao današnjem mitingu i poručila da će da mu uzvrati istom merom u Dejvis kupu.

"Laska mi njegov dolazak. Rekao je da je uživao, da je za njega ovo bilo novo iskustvo. Drago mi je što smo svi zajedno uspeli da mu približimo atletiku još malo", zaključila je Ivana Španović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track