(FOTO) RADNIČKI SE OPROSTIO OD NIKOLIĆA: Dragan je naročito voleo boks
Foto: Kurir Sport

Prijatelj kluba

(FOTO) RADNIČKI SE OPROSTIO OD NIKOLIĆA: Dragan je naročito voleo boks

Ostali sportovi -
Odlazak jednog od najvećih i najvoljenijih glumaca sa prostora bivše Jugoslavije Dragana Nikolića, potresao je i članove Sportskog društva Radnički sa Crvenog krsta, kraja u kome je popularni Gaga odrastao.

Nikolić je, prema sopstvenom priznanju, bio veliki navijač Crvene zvezde u svakoj utakmici, osim u jednoj, kada je igrala protiv Radničkog.

Prema rečima generalnog sekretara Radničkog Stanke Pejović, Nikolić je bio verni pratilac dešavanja na Crvenom krstu, naročito boksa u čijoj se upravi nalazio.

"Dragan Nikolić je odrastao na Crvenom krstu. Bio je verni pratilac i vatreni navijač svih sportova u okviru Sportskog društva Radnički sa Crvenog krsta, a naročito boksa u čijoj upravi se nalazio. Pratio je redovno čuvene manifestacije "Zlatna rukavica", "Beogradski pobednik", i sve druge mečeve koji su se odigravali tada na otvorenom terenu SD Radnički".

Prema rečima Pejović, Nikolić se družio sa velikanima jugoslovenskog boksa.

"Bio je nerazdvojni prijatelj sa Milivojem Bašićem, koji ga je pratio do zadnjeg momenta. Družio se i sa drugim našim proslavljenim bokserima, kao što su Ljubinko Veselinović, braća Dejan i Ivan Ribać, kao i košarkaškim trenerom Dušanom Dudom Ivkovićem."

Dragan Nikolić, Ivan Ribać, Foto: Kurir sport
Dragan Nikolić, Ivan Ribać, Foto: Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track