POČEO BEOGRADSKI POBEDNIK: Pršte udarci u ringu Pinkija!
Foto: Saša Pavlić

U Zemunu

POČEO BEOGRADSKI POBEDNIK: Pršte udarci u ringu Pinkija!

Ostali sportovi -

U prilici smo da gledamo kvalitetne borbe. Program će i danas početi u 15 časova, dok su polufinalne borbe sutra od 16, a veliko finale je u nedelju od 18 časova

Spektakl u Pinkiju! Tradicionalni međunarodni bokserski turnir Beogradski pobednik, 54. po redu, juče je počeo u zemunskoj hali. Prštalo je od udaraca, a prave borbe tek slede danas, sutra i u nedelju na velikom finalu. Ulaz na tribine zemunske hale je besplatan.- U prilici smo da gledamo kvalitetne borbe. Program će i danas početi u 15 časova, dok su polufinalne borbe sutra od 16, a veliko finale je u nedelju od 18 časova - izjavio je Božidar Tadić, predsednik Bokserskog saveza Beograda.U ringu s našim takmičarima nadmeću se i borci iz Brazila, Kazahstana, Škotske, Nemačke, Mađarske, Grčke, Italije, Izraela, Poljske, Rumunije, Hrvatske, Crne Gore, Sejšela.- Selekcija Srbije ima 15 takmičara u muškoj konkurenciji i šest u ženskoj. Ovo je odlična prilika da se plemenita veština afirmiše među najmlađima - istakao je Petar Mileusnić, legendarni bokser i član komisije za marketing BSB.Predsednik žirija je Ivan Ribać, trostruki osvajač statue Pobednika. Trofejni bokser izrazio je žaljenje što nema više domaćih boraca, dok je Novica Todosijević ispred Gradskog sekretarijata za sport na konferenciji istakao zadovoljstvo što je Beograd ponovo u međunarodnom fokusu.(G. A.)

Seniori povređeni„ORLOVI“ PODMLAĐENIReprezentacija Srbije na Beogradskom pobedniku nastupa u podmlađenom sastavu. Jovan Rakonjac, generalni sekretar Bokserskog saveza Srbije, naveo je da su otkazi reprezentativaca pravdani lakšim povredama ili privatnim obavezama, pa je selektor „orlova“ Kubanac Francisko Perez Gomiz odlučio da šansu ukaže mlađim borcima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track