MAMI UZDAHE: Ivanine grudi za medalju
Foto: Dado Đilas

Španovićeva pokazala dekolte

MAMI UZDAHE: Ivanine grudi za medalju

Ostali sportovi -

Naša atletičarka novom fotografijom na Instagramu zahvalila fanovima širom sveta na rođendanskim čestitkama

Svetska, a naša - Ivana Španović. Osim što je uspešna u poslu kojim se bavi, naša rekorderka i zlatna atletičarka blista i van borilišta. Srpska lepotica častila je fanove novom fotografijom na Instagramu u vidu zahvalnosti za rođendanske čestitke koje je dobila sa svih krajeva sveta.Ivana nema problem da na društvenim mrežama objavi provokativne fotografije jer zaista nema čega da se stidi. I naravno - redovno mami uzdahe obožavalaca. Ovoga puta obradovala je mnoge širokim dekolteom, i to baš za svoj 26. rođendan. Fotografija je dobila veliki broj lajkova, ali i čestitki za rođendan. Najčešća želja je, naravno, bila - medalja na Olimpijskim igrama u Riju ove godine.

Ivana Španović poznata je kao neko ko veoma vodi računa o svom izgledu, pa se tako oprobala i u ulozi manekenke na modnoj reviji poznatog brenda i ta uloga joj je i te kako pristajala. Fotografija u elegantnoj maloj crnoj haljini je, na primer, na Instagramu u rekordnom roku dobila 10.000 lajkova. Šta reći na ovo nego blago njenom dečku i vereniku Vladimiru Kumriću.Ivana je srećno zaljubljena i planira venčanje s Vladimirom, trenerom iz Novog Sada. Ne treba sumnjati da će na svojoj svadbi izgledati kao princeza.

Sledeći izazovU ŠANGAJ PO DIJAMANTEIvana će narednog vikenda učestvovati na mitingu Dijamantske lige u Šangaju, a od 6. do 10. jula i na Evropskom prvenstvu u Amsterdamu. To će joj biti ozbiljni testovi za Olimpijske igre u Riju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track