JESTE LI ZA ŠAH: Velika simultanka na Kalemegdanu, Trgu Nikole Pašića i Tašmajdanskom parku
Foto: Kurir

Lepa sportska manifestacija

JESTE LI ZA ŠAH: Velika simultanka na Kalemegdanu, Trgu Nikole Pašića i Tašmajdanskom parku

Ostali sportovi -
Ljubitelji šaha, od predškolaca do penzionera, imaće priliku da odmere snage sa najboljim srpskim velemajstorima, poput Alise Marić, Ivana Ivaniševića, Branka Damjanovića, Miloša Perunovića, Marije Rakić i Irine Čoljuškine
BEOGRAD - Šahovski savez Beograda, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda, organizuje manifestaciju pod nazivom Simultanka na otvorenom koju će izvoditi naši poznati šahisti, velemajstori, internacionalni majstori i majstori.
Ova veoma značajna tradicionalna, kulturna, turistička i sportska manifestacija, održaće na Kalemegdanu, Trgu Nikole Pašića i Tašmajdanskom parku u nedelju, 5. juna 2016. godine sa početkom u 11 sati.
Sa prošlogodišnje simultanke na Kalemegdanu
Sa prošlogodišnje simultanke na Kalemegdanu
Ljubitelji šaha, od predškolaca do penzionera, imaće priliku da odmere snage sa najboljim srpskim velemajstorima, poput Alise Marić, Ivana Ivaniševića, Branka Damjanovića, Miloša Perunovića, Marije Rakić i Irine Čoljuškine.
Ove godine, partije na Kalemegdanu biće posvećene Udruženju pacijenata Srbije obolelih od raka prostate, u znak podrške članovima udruženja koji se bore za nove terapije koje će im obezbediti unapređenje lečenja i bolji kvalitet života.
Svi ljubitelji šaha koji žele i da aktivno učestvuje na sumulatanci potrebno je da donesu kompletnu šahovsku garnituru (tablu i figure).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track