MIRIS GUMA JOŠ SE OSEĆA U MONAKU: Kurir na stazi Formule 1!
Foto: Dado Đilas

Ludo i brzo

MIRIS GUMA JOŠ SE OSEĆA U MONAKU: Kurir na stazi Formule 1!

Ostali sportovi -

Sedam dana od trke Montažne tribine za navijače još nisu pomerene, deo reklamnih panoa i dalje je jasno istaknut, a tu je i obeležena startna linija, kao i pol-pozicije za čuvene bolide

Pre samo sedam dana na ulicama Monte Karla jurili su bolidi Formule 1, a tragovi najbržeg cirkusa i dalje su vidljivi. Kurir je obišao čuvenu stazu, gde se još oseća miris guma i šampanjca, koji je otvorio pobednik Luis Hamilton.

Sve isto, samo publike i bolida nema... Monte Karlo, preksinoć
Sve isto, samo publike i bolida nema... Monte Karlo, preksinoć

Montažne tribine za navijače nisu pomerene, deo reklamnih panoa je skinut, veći deo reklama jasno je istaknut. Obeležena startna linija, kao i pol-pozicije samo će se podebljati novom farbom za narednu trku 2017. godine, a crni tragovi kočenja pneumatika pomoći će svim zakasnelim posetiocima Monaka da zamisle kako je bilo pobedniku trke Luisu Hamiltonu dok je bežao od konkurencije ka prvom mestu.

Velika nagrada Monaka prepoznatljiva je u svetu baš zbog specifičnosti staze. Tunel, kružni tok i čuvena lakat krivina, koja dolazi posle Kazina Monte Karlo, samo su neki od delova staze koje smo obišli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track