Najnovije vesti

IGRAJ GOLF: Doživi nirvanu

Sport koji puni organizam pozitivnom energijom

IGRAJ GOLF: Doživi nirvanu

Ostali sportovi

Novinar Kurira osetio sve čari golfa na međunarodnom turniru Turkiš erlajns čelendž, koji je održan u elitnom letovalištu Belek

Teško je zamisliti, ali i rečima dočarati osećaj koji imate kada stanete na beskrajni travnjak, uzmete štap u ruke i zagledate se u malu belu lopticu koju treba sprovesti do zadate rupe.Upravo ta golf loptica, bez obzira na sve što vas okružuje, na svakodnevicu kojom ste pritisnuti i stvari koje vas muče, postaje centar vašeg sveta. Taj naizgled obični predmet zaokuplja svu vašu pažnju i vodi vas u novu dimenziju - u potpuno uživanje u prirodi, takmičenju sa rivalima, ali na prvom mestu sa samim sobom. Svu magiju golfa novinar Kurira osetio je na Turkiš erlajns čelendž turniru, koji je održan u Beleku. Odatle i ideja da vam nešto bliže predstavimo sport koji umiruje i puni organizam pozitivnom energijom.

Inače, sam Turkiš erlajns čelendž turnir bio je više nego zanimljiv, a konačni poredak najbolje govori o neizvesnosti tokom četvorodnevnog takmičenja. Duplu pobedu odneli su francuski golferi, ali je Kurir umešao prste u celu priču i pomoću male „prevare“ stigao do pobede. Naš saldo pokazuje da smo majstorski odradili svih 18 rupa, i to četiri dana zaredom.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...