Malena Japanka peva Bože pravde

Čudo od deteta

Malena Japanka peva Bože pravde

Ostali sportovi -
Navijačica srpskih odbojkaša za svega nekoliko dana naučila tekst „Bože pravde“

Mnogima je Srbija u srcu.Svetsko čudo dogodilo se u Japanu. Mlada Japanka Melisa naučila je srpski jezik, i to zbog ljubavi prema našim odbojkašima. Japanka je za samo nekoliko dana druženja sa sportistima iz Srbije naučila da peva „Bože pravde“. Evropski šampioni trenutno se nalaze u Zemlji izlazećeg sunca, gde se nakon igranja Svetske lige spremaju za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

Video-snimak od jednog minuta nastao je u periodu igranja prvog vikenda SL u Hamamacuu, a okačila ga je na svoj profil na Fejsbuku jedna državljanka ove azijske zemlje. Nekoliko sati po objavljivanju Aleksandar Atanasijević i Miloš Nikić preuzeli su snimak interpretacije mlade Melise. Posle toga klip se našao i na profilu srpskih odbojkaša, gde su njihovi prijatelji mogli da upoznaju novu prijateljicu.

Izabranici Igora Kolakovića od 1. do 10. juna pokušaće da izbore vizu za OI na turniru u Tokiju. Pobednik poslednjih kvalifikacija izboriće plasman u London, a pored Srbije nastupaju još i Japan, Venecuela, Australija, Portoriko, Kina, Iran i Koreja.

Miho, zovi je

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović zatražio je nedavno od svojih igrača da nauče reči himne „Bože pravde“. Šefu stručnog štaba „orlova“ dobro bi došla Melisina pomoć u radu s našim reprezentativcima. Naravno, Melisa se neće naći na spisku fudbalske reprezentacije, ali ko zna, možda nekad kao odbojkašica obuče dres Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track