(FOTO, VIDEO) Zavirite u luksuzan život žena pakleno bogatih sportskih asova!
Foto: Profimedia

Dame u prvom planu

(FOTO, VIDEO) Zavirite u luksuzan život žena pakleno bogatih sportskih asova!

Ostali sportovi -

Istina je da, koliko god izgledalo lako, život žena fudbalera, košarkaša, odbojkaša... Nije ni malo lak. Međutim, finansijska stabilnost svakako pruža razne mogućnosti, koja sve loše može lako pretvoriti u nešto veoma, veoma dobro.

Jedan od novijih rijaliti šouova koji prati živote žena i devojaka poznatih sportista stavlja ove dame u prvi plan, piše Story.

Sportisti su tu samo u ulozi njihovih muževa, momaka, bliskih prijatelja...

Ipak, njihov život zahteva dosta odricanja. Često se sele, često žive daleko od svojih porodica. Takođe, teško osnivaju svoje porodice, za to je ipak potrebno dosta vremena, i mahom se druže sa onima koji ih u trenutku okružuju, a to su uglavnom druge prelepe dame saigrača njihovih muškaraca. Vode računa o svom muškarcu.

Uglavnom prihvataju njegov način ishrane, dinamiku, vreme ustajanja i odlaska u krevet, naporne treninge... Mnoge od njih javno su prihvatile "Wags" stil života (wives and girlfriends of high-profile sportspersons). To znači sledeće: bitno je biti udata, ili dugogodišnja devojka uspešnog sportiste. Ukoliko to niste, a nađete se u situaciji da provedete vreme sa ženama koje jesu, teško ćete uspostaviti kontakt. Ipak, na njihove muškarce, žene "padaju" na svakom koraku; one ne žele da ih izgube, pa samim tim ni da se druže sa singl devojkom koja je i "samo ukus nedelje".

Barbi Blenk Sorej

Jedna od desetak devojaka čiji život ovaj rijatliti prati je Barbara Blenk Sorej. Ona se čak i udala tokom šoua. Njen dragi je proslavljeni hokejaš, Šeldon Sorej. Barbi je, inače, proslavljena rvačica, svetu poznata kao Keli Keli. Ona je tu da pokaže da se ispod poznatih brendova i duge plave kose, nalazi jedna ambiciozna, nasmejana mlada devojka (rođena 15. januara 1987. godine), koja zna šta želi.

Iako se time više ne bavi, voli da putuje kao Keli Keli, uoznaje fanove i promoviše razne sitnice koje su od tog imena ostale (poput Keli Keli lutke). Sada se aktivnije bavi glumom i modelingom, i uživa u ljubavi sa Šeldonom. Luksuzno venčanje posetio je veliki broj poznatih ličnosti, a zaljubljeni par ispratio je i mnoge običaje, počevši od toga da Šeldon pred ovaj čin nije video ni mladu, a ni venčanicu! Par svaki slobodan trenutak provodi zajedno, i uprkos prilično turbulentnom životu, njihova veza je uspela, te je Barbi postala "wag". Planovi za osnivanje porodice su u toku.

Natali Halkro

Natali Halkro je mlada poslovna žena, koja u saradnji sa rođakom Olivijom Pirson čini prava čuda u svetu bjuti i modnih blogera. Ekstravagantne proslave, luksuzna putovanja i visoka moda deo su njenog života, kao i njena velika ljubav, fudbaler Šon Filips.

I tako, dok se on bavi opakim američkim fudbalom, ona isporobava šminku, pravi tutorijale, putuje... Što kažu, svako "gura" svoje. Ipak, odlično se slažu, i mnogi smatraju da joj se verenički prsten bliži.

Natali s ponosom svima govori kako je iz Kanade. Rođena je 2. februara 1988. i ne planira tako aktivno porodicu i decu. Za razliku od većine dama iz rijalitija, ona se veoma zalaže za svoju karijeru, te ne brine kada će joj se prsten naći na ruci. Mnogi sumnjaju da će zbog takvog stava sigurno biti među prvima koje će se udati!

Nikol Vilijams

Nikol je poznata manekenka, i dugogodišnja devojka fudbalera Lerija Ingliša. Iako joj često zameraju što za sve traži i dozvolu i potvrdu od Lerija, ona smatra da je ljubav deliti apsolutno sve sa svojim partnerom, te da je njihova upravo takva.

S druge strane, istu količinu posvećenosti ova lepotica zahteva od svog dragog, koji je odlučan u ideji da ipak neke stvari nije obavezno deliti. Ma koliko nju to brinulo ili nerviralo, Leri uspeva da istera svoje, što svakako daje na dinamičnosti...

Nikol je rođena 17. marta 1986. i luksuzna kuća u kojoj sa svojim partnerom živi već nekoliko godina više joj nije dovoljna. Ona naime aktivno traži veću, opremljeniju, jer ipak "uskoro se možda venčaju, a tada su na redu - klinci".

Izvor: Story.rs

Sa sajta Story.rs pročitajte i:

Ona NIJE kao druge devojke košarkaša: Devojka Nemanje Nedovića je uspešna, lepa i poznata, ali voli samo njega (FOTO)

Svoju privatnost će od sada čuvati samo za sebe: Kostadin Terzić dokazao da je raskid na njega ostavio velike posledice

Supruga Bojana Leksingtona objasnila: Evo kako podnosim to što je moj muž miljenik tinejdžerki (FOTO)

Povratak na scenu posle borbe sa tumorom: Minimaksov sin ponovo posvećen karijeri!

Nevolje s decom u porodici Džoli-Pit: Zašto Anđelina ne želi da i Bred bude staratelj njihovih mališana?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track