(FOTO) SAD MU LAKŠE Šapić: Manje boli poraz kad znam da sam izgubio od svestranog sportiste
Foto: Kurir/ Zorana Jevtić I Dragan Kadić

Bivši vaterpolista se sprda

(FOTO) SAD MU LAKŠE Šapić: Manje boli poraz kad znam da sam izgubio od svestranog sportiste

Ostali sportovi -

Nekadašnji vaterpolo reprezentativac Aleksandar Šapić nije propustio priliku da prokomentariše "izlet u sport" političara Zorana Babića.

Funkcioner SNS Zoran Babić svoje sportske kvalitete pokazao je u teniskom okršaju humanitarnog karaktera i izazvao salvu reakcija na društvenim mrežama.

Njegov stari rival, Aleksandar Šapić pridružio se tviterašima i prokomentarisao vrhunske poteze koji su viđeni na teniskim terenima na Dorćolu.

"Vremenom sve lakše podnosim poraz za predsednika vaterpolo saveza. Kad se izgubi od svestranog sportiste, takoreći desetobojca, manje boli", stoji u Šapićevom tvitu.

2013. godine Vaterpolo savez Srbije birao je novog predsednika a kandidati za tu poziciju bili su Aleksandar Šapić i Zoran Babić.

U predsedničkoj trci ubedljivo je pobedio Babić koji je dobio podršku 34 od 42 delegata. Za Šapića je glasalo 6 delegata, dok su dvojica bili uzdržani.

Na poziv lidera SNS Aleksandra Vučića, krajem 2013. godine svi naprednjaci su se povukli sa funkcija u srpskom sportu, među kojima i Zoran Babić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track